Partners

Word LIFF Partner

Bij LIFF zijn we dankbaar voor onze gewaardeerde partners en streven we naar meer! Ben je geïnteresseerd in een partnerschap met LIFF of zie je mogelijkheden voor samenwerking? We verwelkomen graag nieuwe relaties en partners. Bij interesse kun je contact opnemen met Olaf Croon via development@liff.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Met meer dan 42.000 bezoeken is LIFF het grootste betaalde culturele evenement in de regio en heeft het festival een sterke positie op de nationale culturele kaart. Als partner van LIFF geniet je niet alleen van zichtbaarheid, maar ook van de kans om deel uit te maken van een inspirerend netwerk en samen te werken aan gemeenschappelijke doelen.

LIFF is een festival dat gericht is op het bouwen van relaties en verbindingen, met een open blik naar de buitenwereld. We werken graag nauw samen met diverse culturele en zakelijke organisaties die LIFF een warm hart toedragen, zowel lokaal als landelijk. We nodigen je daarom ook graag uit om partner te worden van LIFF en gezamenlijk te bouwen aan een geweldig filmfestival dat mensen raakt, verbindt en inspireert. Samen met jou verkennen we wat het beste past bij jouw bedrijf en welk op maat gemaakt pakket daarbij aansluit.

Wil je alvast wat mogelijkheden bekijken, kijk dan naar onderstaande sponsorpakketten.

Popcorn Pakket

€500 | Het popcorn pakket is heel eenvoudig. Je draagt LIFF een warm hart toe, komt graag met een extra gast naar de galapremière in de Stadsgehoorzaal en je bezoekt samen nog 3 andere vertoningen tijdens LIFF. Het ideale pakket om kennis te maken met ons als festival en te ervaren wat LIFF met je doet.

Extraordinary Cinema Pakket

€1000 | Bij het Extraordinary Cinema Pakket ondersteun je de meest originele en gewaagde films en kun jij jezelf met trots één van de dragende krachten van LIFF noemen.

Emerging Talent Pakket

€2000 | Met het Emerging Talent Pakket help je aanstromend filmtalent een kans te geven en profiteer je van diverse mogelijke uitingen die LIFF te bieden heeft. Je krijgt gedurende het jaar exclusieve uitnodigingen voor bijvoorbeeld door LIFF georganiseerde evenementen.

Independent Vision Pakket

€3500 | Met het Independent Vision Pakket ondersteun je de onafhankelijke geest van LIFF en kun je je met trots één van de uithangborden van het festival noemen!

LIFF Patronaat Pakket

€7000 | Met het LIFF Patronaat pakket ben je hét uithangbord van LIFF. We nemen je mee als main partner van het festival en daar is geen ontkomen aan. Van de sponsorwall tijdens de opening tot aan letterlijk iedere vertoning tijdens 11 dagen LIFF: jij maakt LIFF mogelijk.

LIFF Exclusive Pakket

Vanaf €15.000,- | Los van alle bovenstaande pakketten is het natuurlijk mogelijk om een volledig op maat gemaakt pakket samen te stellen. In goed overleg verkennen wij graag hoe een dergelijke samenwerking eruit kan komen te zien.

Speciale deals

More fun with more people

Wil je tijdens het LIFF naar de film met collega’s, zakenrelaties, teamgenoten of studentenclub? Dit kan! Je kunt een complete zaal reserveren en daarna een drankje en een hapje of ga uit eten bij een van onze horecapartners. In alle gevallen doen we je graag een passend voorstel.

Schenken aan LIFF

Leiden International Film Festival heeft een culturele ANBI-status en dit betekent dat je jouw gift aan LIFF kunt aftrekken bij je aangifte inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting, met een extra vermenigvuldigingsfactor. Je kunt dus voordelig aan ons schenken. Bij eenmalige particuliere giften geld een drempel en een maximum, bij periodieke giften die worden vastgelegd voor minstens vijf jaar is er geen drempel en tot 250.000,- per jaar aftrekbaar van de belasting. Maak gebruik van onze rekenmodule om te berekenen wat jouw fiscale voordeel is.

Winkelwagen