LIFF Vriend

Word vriend van LIFF

Heb jij liefde voor LIFF en wil je ons steunen? Word dan LIFF-vriend voor 75,- euro per jaar. Bovendien geniet je dan van de volgende privileges: 

  • Je krijgt een LIFF item cadeau! 
  • Bemachtig 48 uur voor start van kaartverkoop al bioscoopkaartjes als LIFF-vriend. 
  • Neem eenmaal iemand gratis mee voor een voorstelling in de bioscoop gedurende het festival.
  • Je ontvangt een exclusieve uitnodiging voor de borrel van de LIFF Summer Special. 

Praktische informatie voor LIFF-Vrienden

Tickets bestellen

Als LIFF-Vriend kan je 48 uur voor de reguliere kaartverkoop start tickets kopen voor reguliere filmvertoningen en Limited Editions. Dit jaar start de voorverkoop op 10 oktober en de reguliere kaartverkoop op 12 oktober.

Nadat je de LIFF-Vriendenpas hebt besteld, is de pas direct gekoppeld aan je account. Selecteer een film en kies in de webshop voor de kaartsoort ‘LIFF-Vriend’. Let op: de pas is persoonsgebonden. Je kunt dus maximaal 1 ticket per filmvertoning in Trianon, Kijkhuis of LIDO in de (voor)verkoop bestellen.

Het is ook mogelijk tickets te bestellen aan de kassa vanaf de start van het festival. Laat hiervoor de QR-code scannen van de PDF in de bijlage van je LIFF-Vriend bevestigingsmail. Kijk voor de openingstijden van de kassa bij de bezoekersinformatie.

Je Vriend Vrijkaart inzetten

Tijdens het festival kun je eenmaal gratis iemand meenemen voor een voorstelling in de bioscoop. Selecteer hiervoor een film en kies in de webshop voor de kaartsoort ‘LIFF Vrijkaart Vriend’.

Het is ook mogelijk tickets te bestellen aan de kassa vanaf de start van het festival. In de mail die je ontvangt als je LIFF-Vriend wordt, vind je een PDF. Laat de QR-code van de PDF scannen bij de kassa.

Wil je het gratis ticket dat je hebt besteld met de Vrijkaart Vriend toch niet inzetten? Annuleer deze dan tijdig via MijnLIFF.

Naar de film

Kies de film(s) uit die je graag wilt zien en bestel hiervoor kaartjes. Bij de zaal wordt vervolgens je filmticket gescand. Laat hiervoor de QR-code op je ticket zien of gebruik de QR-code van je LIFF-Vriend(en)pas. Deze vind je in de bijlage van de mailbevestiging van je Vriend(en)pas.

Wil je meer weten over de (bioscoop)locaties, openingstijden of data, kijk dan bij de algemene bezoekersinformatie.

LIFF-Cadeau

Vanaf vrijdag 27 oktober ligt er een cadeau voor je klaar bij de merchandisebalie in Trianon. De merchandisebalie is dagelijks 30 minuten voor de start van de eerste film geopend. Lever de voucher in van je mailbevestiging en laat je verrassen!

Winkelwagen