Steun LIFF

Wij zijn ontzettend dankbaar voor onze partners, zowel individuen als bedrijven, die zich inzetten voor het Leiden International Film Festival! 

LIFF biedt een podium aan zowel gerenommeerde als opkomende onafhankelijke films en filmmakers van de toekomst. Zelfs de meest verrassende en gedurfde films vinden hun plek bij LIFF. Met ons speels en eigenzinnig karakter is LIFF dan ook uniek in haar soort.

Door LIFF te steunen draag je niet alleen bij aan de ontwikkeling van een prachtig filmfestival, maar ondersteun je ook het werk van filmmakers en kunstenaars, waardoor creatieve en onafhankelijke ideeën kunnen opbloeien.

Wil jij een bijdrage leveren aan LIFF? Word dan een trotse Partner, een gewaardeerde Vriend of een gulle Donateur.

Daarnaast is LIFF altijd op zoek naar samenwerkingen met musea, theaters, poppodia en andere culturele instellingen. Sta jij open voor innovatieve mogelijkheden om kruisbestuivingen met film aan te gaan? Neem dan vooral contact met ons op via development@liff.nl!

Samen kunnen we een onvergetelijk filmfestival creëren. Doe mee en word een waardevolle schakel in de wereld van de cinema!

Partner

Word jij onze nieuwste LIFF-partner? Bij LIFF zijn we dankbaar voor onze gewaardeerde partners en streven we naar meer! Ben je geïnteresseerd in een partnerschap met LIFF of zie je mogelijkheden voor samenwerking? We verwelkomen graag nieuwe relaties en partners.

Vriend

Heb jij liefde voor LIFF en wil je ons steunen? Word dan LIFF-Vriend voor 75,- euro per jaar. Bovendien geniet je dan van de volgende privileges: je krijgt een LIFF-item cadeau, bemachtig 48 uur voor start van kaartverkoop al bioscoopkaartjes als LIFF-vriend, neem eenmaal iemand gratis mee voor een voorstelling in de bioscoop gedurende het festival en ontvang een exclusieve uitnodiging voor de borrel van de LIFF Summer Special. 

Donateur

Wil jij een passie voor film en cultuur ondersteunen? Door te doneren aan het LIFF geef je film een podium en draag je bij aan de bloeiende kunst- en cultuurscene. Jouw bijdrage maakt het mogelijk om inspirerende filmmakers een stem te geven, culturele diversiteit te vieren en onvergetelijke filmervaringen te creëren voor een breder publiek. 

Nalaten

Films hebben de kracht om ons vanuit elk mogelijk perspectief een venster naar de wereld te bieden. Deze vensters kunnen mensen transformeren, inspireren en verbinden. Ben jij net zo gepassioneerd over de kracht van film als wij en wil je een blijvende impact maken? Dat kan door een nalatenschap aan LIFF te schenken. Dit kun je in overleg met een notaris vastleggen in jouw testament.

Fiscale voordelen

Leiden International Film Festival heeft een culturele ANBI-status. Als partner of donateur van LIFF, kun je gebruikmaken van de voordelen van de culturele ANBI-status die LIFF heeft. Dit betekent dat je jouw gift aan LIFF kunt aftrekken bij je aangifte inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting, met een extra vermenigvuldigingsfactor. Je kunt dus voordelig aan ons schenken.

Over LIFF

11 dagen premières, speciale filmvertoningen, feestjes en meer: dat is het Leiden International Film Festival. Gestart in 2006 en tegenwoordig één van de belangrijkste festivals van Nederland. De 19e editie van LIFF vindt plaats van 10 tot en met 20 oktober 2024.

Subsidies & fondsen

Locatiepartners

Winkelwagen