Een volle bioscoopzaal tijden het LIFF. class=

Pers & Industrie

Pers en collega’s uit de filmindustrie verwelkomen wij graag op Leiden International Film Festival. Op deze pagina vind je informatie over accreditaties, beeldmateriaal en kun je je inschrijven voor de LIFF perslijst.

Voor vragen, interviews of meer informatie, stuur een e-mail naar cedric@liff.nl.

LIFF Perslijst

Schrijf je in voor de perslijst van LIFF. Ontvang het laatste nieuws als eerst in je inbox. Daarnaast ontvang je een uitnodiging voor de borrel tijdens de LIFF Summer Special in juni en voor de persdag voorafgaand aan het reguliere festival in het najaar.


.

Accreditatie

Met een accreditatie kun je 25 films bezoeken tijdens het Leiden International Film Festival. Let op: je kunt de films alleen bezoeken met een geldig ticket. Tickets kun je bestellen op de website of op locatie aan de festivalkassa tijdens het festival.

 

Persaccreditatie

De inschrijving voor LIFF 2024 is op dit moment nog gesloten. Wil je bericht krijgen als de inschrijving opent? Schrijf je dan hierboven in voor de perslijst. Bij de aanmelding van de persaccreditatie vragen we je om:

  • Een link naar een recent artikel;
  • Het medium waar je voor schrijft;
  • Je volledige naam en het e-mailadres waaraan je de accreditatie wil koppelen;
  • Een pasfoto die we op je persbadge printen.

Industrieaccreditatie

Bij de aanmelding vragen we je om:

  • Je volledige naam en het e-mailadres waaraan je de accreditatie wil koppelen;
  • Een pasfoto die we op je persbadge printen;
  • Het voldoen van een eenmalige betaling.

Beeldmateriaal

Beeldmateriaal van het Leiden International Film Festival en de LIFF Summer Special zijn hier te downloaden, evenals het LIFF-logo in verschillende bestandstypes. Foto’s zijn vrij te gebruiken onder vermelding van de fotograaf (naam staat in de bestandstitel) en Leiden International Film Festival.

Download het LIFF-logo in alle bestandstypes (png/.ai/.eps).

Winkelwagen