Een volle bioscoopzaal tijden het LIFF. class=

Kortingspassen

Om een bezoek aan LIFF nog leuker te maken, hebben we verschillende kortingsopties. Of je op zoek bent naar korting voor jezelf of voor een groep, je bent hier op de juiste plek!

De LIFF kortingspassen (de Strippenkaart en Passe-partout) zijn online te koop of aan de kassa tijdens het festival.

LIFF Kortingspassen

Strippenkaart

Ga je naar 5 films of meer? Dan krijg je een mooie korting op het festival met een LIFF Strippenkaart. De strippenkaarten werken ook voor mensen die met hun hele huishouden of met 10 vrienden naar één film willen.

Passe-partout

Voor iedereen die de volledige festivalervaring wil met onbeperkt tickets voor films in Trianon, Kijkhuis en LIDO tijdens LIFF. De Passe-partout is je persoonlijke pas waarmee tot 1 ticket per voorstelling kunt bestellen.

Externe kortingspassen

Cinevillepas

De Cinevillepas is een maandelijks abonnement waarmee je onbeperkt toegang krijgt tot filmvoorstellingen in filmtheaters, inclusief Trianon, LIDO en Kijkhuis.

Tijdens LIFF 2023 kon je met je Cinevillepas naar 10 films uit de drie competitieonderdelen van LIFF: American Indie Competition, First Feature Competition en Bonkers! Competition.

Let op: je bestelt de pas altijd voor minimaal vier maanden, daarna kun je de pas per maand opzeggen.

CJP-pas

De CJP-pas geeft in 2023 €1 korting op elk filmticket. Je CJP-ticket geeft alleen toegang tot de bioscoopzaal in combinatie met je persoonlijke CJP-pas.

LeidsePas

Je krijgt €1 korting in 2023 op ieder filmkaartje met de LeidsePas. Je LeidsePas-ticket geeft alleen toegang tot de bioscoopzaal in combinatie met je persoonlijke LeidsePas.

We Are Public

Met je We Are Public-pas kon je in 2023 naar 5 voorstellingen op LIFF!

Vanaf 12 oktober kan je een promocode aanvragen op de website van We Are Public waarmee je vervolgens een ticket op de website van LIFF kunt bestellen.

Let op: haal je WAP-kaartje uiterlijk 30 minuten voor de start van de film op bij de bioscoop, anders vervalt je bestelling.

Winkelwagen