Een volle bioscoopzaal tijden het LIFF. class=

Passe-Partout

Bestel de Passe-Partout

Voor iedereen die de volledige festivalervaring wil met onbeperkt tickets voor filmvertoningen in de bioscoop. Dit geldt dus ook voor Limited Editions, specials en feestjes in Trianon, Kijkhuis en LIDO! De Passe-Partout is je persoonlijke pas waarmee tot 1 ticket per voorstelling kunt bestellen.

Passe-Partout 2023€145,-

Praktische informatie over de Passe-Partout

Tickets bestellen

Na het bestellen van de LIFF-Passe-Partout is de pas direct gekoppeld aan je account. Selecteer een film en kies in de webshop voor de kaartsoort ‘LIFF-Passe-Partout’. Let op: de pas is persoonsgebonden en geldig voor maximaal 1 ticket per filmvertoning in de bioscoop.

Het is ook mogelijk tickets te bestellen aan de kassa. Laat hiervoor de QR-code scannen van de PDF in de bevestigingsmail van je Passe-Partout.

Naar de film

Kies de film(s) uit die je graag wilt zien en bestel hiervoor kaartjes. Bij de zaal wordt vervolgens je filmticket gescand. Laat hiervoor de QR-code op je ticket zien of gebruik de QR-code van je LIFF-Passe-Partout. Deze vind je in de bijlage van de mailbevestiging van je LIFF-Passe-Partout.

Wil je meer weten over de (bioscoop)locaties, openingstijden of data, kijk dan bij de algemene bezoekersinformatie.

Tickets annuleren

Heb je een gratis ticket besteld met je festivalpas en kun je toch niet komen? Dan verzoeken we je om jouw bestelling tijdig te annuleren, zodat iemand anders de kans heeft om de film bij te wonen. Annuleer je gratis ticket(s) in MijnLIFF.

Winkelwagen