Toegankelijkheid

 class=

Rolstoeltoegankelijkheid

Trianon 

Trianon zaal 1 heeft rolstoelplaatsen. De helling in de zaal loopt iets op. In het gebouw is een toilet aanwezig voor rolstoelgebruikers. In Trianon 2 en 3 is het mogelijk om toegang te maken voor mensen met een rolstoel. In dit geval staat de rolstoel voor de eerste rij stoelen in de zaal. Grote scootmobielen passen alleen in zaal 1 van Trianon. 

Kijkhuis 

In het Kijkhuis is zaal 1 wel toegankelijk met een rolstoel, maar zaal 2 helaas niet. Om het gebouw te betreden wordt een helling neergelegd. In het Kijkhuis zijn de toiletten helaas niet geschikt om met een rolstoel te betreden. 

Heb je een ticket besteld en kom je met een rolstoel? Mail dan je transactienummer naar tickets@liff.nl, dan helpen we je graag verder!

 

 class=

Ondertiteling

Een groot deel van de niet-Engelstalige films zal Engels of Nederlands ondertiteld zijn. Voor de Engelstalige films is er soms Nederlandse ondertiteling en soms geen ondertiteling. Op de webpagina van elke film staat vernoemd of er ondertiteling aanwezig is en in welke taal deze ondertiteling zal zijn.

 class=

Veiligheid 

Iedereen is welkom op LIFF. Mocht je je toch onveilig of ongemakkelijk voelen, spreek dan een van onze crewleden of vrijwilligers aan. Het LIFF-team is te herkennen aan hun badges en zal altijd voor je klaarstaan.

 class=

LIFF is een toegankelijk en inclusief festival, waar we met ons gevarieerde programma zowel onze verschillen als onze overeenkomsten vieren. We zetten ons in om een veilige en fijne omgeving te creëren voor bezoekers, gasten, vrijwilligers, medewerkers en andere aanwezigen. Dit geldt voor zowel de bioscopen als alle externe festivallocaties. LIFF tolereert geen enkele vorm van discriminatie, intimidatie of ander grensoverschrijdend gedrag. 

Winkelwagen