De opening van LIFF 2022

Donateur

Doneer aan LIFF

Wil jij een passie voor film en cultuur ondersteunen? Door te doneren aan het LIFF geef je film een podium en draag je bij aan de bloeiende kunst- en cultuurscene. Jouw bijdrage maakt het mogelijk om inspirerende filmmakers een stem te geven, culturele diversiteit te vieren en onvergetelijke filmervaringen te creëren voor een breder publiek.

 class=

Met jouw steun kunnen we blijven innoveren, educatieve programma’s ontwikkelen en grenzen verleggen binnen de filmindustrie. Doneer daarom aan  LIFF en word onderdeel van een bloeiende gemeenschap die kunst en cultuur omarmt en viert. Jouw bijdrage maakt een wezenlijk verschil – elke donatie telt! 

Neem contact op met Olaf Croon via olaf@liff.nl voor de mogelijkheden.

Schenken aan LIFF

Leiden International Film Festival heeft een culturele ANBI-status en dit betekent dat je jouw gift aan LIFF kunt aftrekken bij je aangifte inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting, met een extra vermenigvuldigingsfactor. Je kunt dus voordelig aan ons schenken. Bij eenmalige particuliere giften geld een drempel en een maximum, bij periodieke giften die worden vastgelegd voor minstens vijf jaar is er geen drempel en tot 250.000,- per jaar aftrekbaar van de belasting. Maak gebruik van onze rekenmodule om te berekenen wat jouw fiscale voordeel is. 

Winkelwagen