Festival audience in Trianon

Nalaten

Nalaten

Films hebben de kracht om ons vanuit elk mogelijk perspectief een venster naar de wereld te bieden. Deze vensters kunnen mensen transformeren, inspireren en verbinden. Het Leiden International Film Festival kenmerkt zich door haar speelse en eigenzinnige karakter en is een filmfestival waar de verschillende perspectieven van talentvolle verhalenvertellers een plek krijgen op het grote doek. Ben jij net zo gepassioneerd over de kracht van film als wij en wil je een blijvende impact maken? Dat kan door een nalatenschap aan LIFF te schenken. Dit kun je in overleg met een notaris vastleggen in jouw testament.

Wanneer je kiest voor LIFF, geniet je van de voordelen van onze ANBI-status. Dit betekent dat we zijn vrijgesteld van erfbelasting, waardoor jouw volledige schenking rechtstreeks ten goede komt aan het festival en onze culturele initiatieven.

We begrijpen dat het een zeer persoonlijke keuze is en een weloverwogen beslissing moet zijn om een LIFF in je testament op te nemen. Daarom staan we klaar om samen jouw persoonlijke wensen te bespreken en de diverse mogelijkheden om LIFF te steunen te verkennen. Heb je vragen of wil je een persoonlijk gesprek inplannen? Neem gerust contact op met Olaf Croon via development@liff.nl. Samen kunnen we een blijvende impact creëren en film levend houden voor komende generaties.

Winkelwagen