LIFF's 18th Birthday Bash

Omschrijving

LIFF is dit jaar achttien geworden, dat vraagt om een feestje! Daarom is het op zaterdag 28 oktober vanaf 23:45 uur tijd voor LIFF’s 18th Birthday Bash! Nu we achttien zijn is het natuurlijk tijd voor seks, drugs en rock ’n roll. Of misschien gewoon heel veel gezelligheid, lekkere drankjes, nog lekkerdere muziek en goede (maar vooral ook slechte) dansmoves in de foyer van Trianon. Gratis entree, zonder tickets. Het feestje is weer voorbij om 02.00 uur zomertijd. 

ZWEET

Voor de feestgangers die nog wat inspiratie nodig hebben om te shinen op de dansvloer en de diehard-filmliefhebbers die zelfs op onze birthday bash nog een (gratis!) filmpje willen meepakken draaien we in Trianon 2 drie keer – 23:45-00.00, 00.30-00.45 en 01.15-01.30 – een korte dansfilm met een toepasselijk thema: ZWEET van Leids danscollectief DansBlok. Over de anonimiteit en intimiteit van de nacht, het uitgaansleven en alles wat daarbij komt kijken: kortom, allerlei zaken die op onze achttiende verjaardag natuurlijk niet mogen ontbreken!

Ondertiteling

Geen ondertiteling

Deze film draait op:

LIFF's 18th Birthday Bash
Zaterdag 28 oktober
23:45 - 02:00
Trianon 1

Extraordinary: Selections

Hoewel de rest van ons programma eigenlijk al enerverend genoeg is, hebben we óók nog een programmaonderdeel met bijzondere vertoningen en evenementen. De voorstellingen die zo speciaal zijn dat ze echt nergens anders tot hun recht komen, vind je natuurlijk onder het kopje Extraordinary: Selections. Denk aan: spannende locaties, gave activiteiten, live muziek, feestjes en nog veel meer!

Naar alle films uit dit programma
Winkelwagen