Dinsdag 31 oktober van 20:00 tot 21:41

The Secret Garden Bijna uitverkocht

Omschrijving

Waan je tussen de prachtige bloemen en exotische planten tijdens deze speciale vertoning in de Leidse Hortus Botanicus. Als haar ouders kort na elkaar overlijden, moet de Britse Mary Lennox haar rijkeluisleventje in India achterlaten en bij haar oom in Yorkshire gaan wonen. Zijn landhuis ligt er troosteloos bij en oom Archibald worstelt met het verlies van zijn vrouw. Mary ontdekt een mysterieuze tuin waar ze samen met haar bedlegerige neefje en een rondzwervende hond aan dit deprimerende scenario kan ontsnappen.

Vanaf 19.15 opent de Hortus haar deuren en kun je een rondleiding volgen door de tuin en de kassen. De film start om 20.00 uur. 

Duur

101 min.

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Genres

Drama, Familie, Fantasy

Regisseur

Agnieszka Holland

Acteurs

Kate Maberly, Maggie Smith, Heydon Prowse

Locatie

Hortus

Extraordinary: Selections

Hoewel de rest van ons programma eigenlijk al enerverend genoeg is, hebben we óók nog een programmaonderdeel met bijzondere vertoningen en evenementen. De voorstellingen die zo speciaal zijn dat ze echt nergens anders tot hun recht komen, vind je natuurlijk onder het kopje Extraordinary: Selections. Denk aan: spannende locaties, gave activiteiten, live muziek, feestjes en nog veel meer!

Naar alle films uit dit programma
Winkelwagen