Een volle bioscoopzaal tijden het LIFF. class=

Gids

Donderdag 26 oktober
19:00
20:15

Independent: Shorts Bijna uitverkocht

De Independent Shorts zijn korte films met een focus op levensverhalen. Ze gaan over alledaagse dingen, iets minder alledaagse dingen, ruzies, ontdekkingen, loempia’s, handtekeningen en telefoonlijnen. Er zitten herkenbare momenten in en ook glimpsen van levens die heel ver van ons af kunnen staan.

Donderdag 26 oktober
19:00
21:02

Radical Uitverkocht

Christopher Zalla Emerging: Selections

Een basisschoolleraar in een dorpje in Mexico besluit het roer compleet om te gooien en ‘radicale’ methodes te gebruiken om zijn leerlingen te inspireren en een betere toekomst te bieden. Met in de hoofdrol Eugenio Derbez, die leuke muziekleraar uit CODA.

Donderdag 26 oktober
19:15
20:39

Scrapper Bijna uitverkocht

Charlotte Regan First Feature Competition

Na de dood van haar moeder blijft de twaalfjarige Georgie alleen achter in hun flat in London. Georgie redt zich prima, totdat haar vader, die ze nog nooit eerder heeft gezien, plots voor de deur staat. Dit quirky Britse debuut viel geheel terecht in de prijzen op het Sundance filmfestival.

Donderdag 26 oktober
19:15
21:00

I Used to Be Funny Bijna uitverkocht

Sam, stand-up comedian en au pair die worstelt met PTSS, wordt geconfronteerd met de vermissing van een van haar vroegere oppaskinderen. Dit debuut van regisseur Ally Pankiw is grappig, hartverscheurend en biedt een verfrissend perspectief op trauma en herstel.

Donderdag 26 oktober
19:30
21:51
16+

Poor Things Uitverkocht

Yorgos Lanthimos Independent: Selections

Wat als je na je dood weer tot leven gewekt wordt door een uitzonderlijke wetenschapper (Willem Dafoe)? Het overkomt Bella Baxter (Emma Stone) in deze nieuwe film van Yorgos Lanthimos (The Favourite, The Lobster), die natuurlijk als geen ander zo’n bizar scenario kan uitwerken.

Winkelwagen