Zondag 5 november van 16:30 tot 18:12

Robot Dreams Uitverkocht

Omschrijving

Dog, woonachtig in a fictieve versie van Manhattan in de jaren ’80, is helemaal klaar met zijn eenzame leventje en koopt een robot. De twee worden snel beste vrienden, totdat Dog genoodzaakt is om zijn robot op het strand achter te laten. Zullen deze vrienden elkaar ooit nog terugzien? Deze animatiefilm van Pablo Berger bevat helemaal geen dialoog, maar wel een hoop humor, popculturele referenties, karakter en vriendschap. Laat alle discussies rondom AI en het nabootsen van menselijkheid even voor wat ze zijn en geniet van de oprechte connectie tussen een hond en zijn beste robotvriend.

LIFF Laboratory

De experimentele LIFF laboratory vertoningen in LIDO 3 op 4 en 5 november zijn een eclectische mix van film en wetenschap. Jij kan gewoon komen genieten van één van onze geweldige films, terwijl jouw hartslag, jouw talenten, jouw mening of jouw smaakpapillen op de proef worden gesteld! Voor deze speciale vertoningen werken we onder andere samen met het CHDR, Bioscopen Leiden, distributeur Cinéart en Universiteit Leiden.

Duur

102 min.

Ondertiteling

Geen ondertiteling

Genres

Animatie, Drama, Muziek

Regisseur

Pablo Berger, Pablo Berger

Locatie

Lido 3

Deze film draait ook op:

Robot Dreams
Zondag 29 oktober
17:00 - 18:42
Trianon 2
€12,00 (Standaard ticket)
Robot Dreams
Woensdag 1 november
19:00 - 20:42
Kijkhuis 1
€12,00 (Standaard ticket)
Robot Dreams
Donderdag 2 november
16:30 - 18:12
Lido 3
€12,00 (Standaard ticket)

Emerging: Selections

Ontdekkingen van over de hele wereld. In dit programma vind je opvallende films van talentvolle en veelbelovende regisseurs en acteurs. Deze films zijn geproduceerd zonder Hollywoodbudget, maar mét een grote dosis passie en talent. Nieuwe verhalen, frisse perspectieven en authentieke, onafhankelijke stemmen: in dit programma ontdek je altijd iets nieuws en enerverends.

Naar alle films uit dit programma
Winkelwagen