Zaterdag 4 november van 11:15 tot 12:41

River Bijna uitverkocht

Omschrijving

Junta Yamaguchi is terug met een nieuwe time loop film! Na Beyond the Inifite Two Minutes, bevinden we ons nu in de Fujiya Inn. Bij de rivier achter het hotel staat serveerster Mikoto. Ze wordt geroepen en gaat terug het hotel in, om twee minuten later plots weer bij de rivier te staan. Ook deze twee minuten duren oneindig: alle medewerkers en gasten van het hotel zitten in deze loop. Voor de één een ramp, voor de ander een welkome uitvlucht. Deze titel is een must see voor iedereen die een beetje ‘what the …’ wel kan waarderen. Wordt dit de tweede winst voor Yamaguchi in onze Bonkers!-competitie?

LIFF Laboratory

De experimentele LIFF Laboratory vertoningen in LIDO 3 op 4 en 5 november zijn een eclectische mix van film en wetenschap. Jij kan gewoon komen genieten van één van onze geweldige films, terwijl jouw hartslag, jouw talenten, jouw mening of jouw smaakpapillen op de proef worden gesteld! Voor deze speciale vertoningen werken we onder andere samen met het CHDR, Bioscopen Leiden, distributeur Cinéart en Universiteit Leiden.

CHDR op LIFF

Bij deze voorstelling zal het CHDR hartslagmetingen doen bij een deel van de bezoekers om te onderzoeken wat er nu écht gebeurt met je hartslag wanneer jij bijvoorbeeld schrikt of juist heel hard moet lachen tijdens het kijken van een film. Het CHDR zal hiervoor gebruik maken van horloges, die voor de vertoning worden uitgedeeld. De resultaten van dit onderzoek zullen anoniem verwerkt worden. 

Het Centre for Human Drug Research is een stichting uit Leiden. Ze testen de effecten van verschillende medicijnen bij zowel gezonde vrijwilligers als patiënten. Het geld dat hiermee wordt verdiend investeert het CHDR in eigen onderzoek, het opleiden van nieuwe onderzoekers en voorlichting geven over het belang van geneesmiddelenonderzoek. 

Duur

86 min.

Gesproken taal

Japans

Ondertiteling

Engels

Genres

Komedie, Sci-Fi

Regisseur

Junta Yamaguchi

Locatie

Lido 3

Deze film draait ook op:

River Bijna uitverkocht
Zondag 29 oktober
11:30 - 12:56
Lido 3
€12,00 (Standaard ticket)
River Bijna uitverkocht
Dinsdag 31 oktober
12:45 - 14:11
Trianon 3
€12,00 (Standaard ticket)
River Bijna uitverkocht
Woensdag 1 november
21:45 - 23:11
Trianon 2
€12,00 (Standaard ticket)
River
Vrijdag 3 november
19:15 - 20:41
Trianon 2
€12,00 (Standaard ticket)

Bonkers! Competition

Bonkers! is een wervelende trip langs innovatieve, vreemde en bovenaardse films die de grenzen van genres doorbreken en zoeken naar nieuwe manieren om heilige huisjes op een eerbiedwaardige manier kapot te trappen. Soms absurd, soms schokkend, maar altijd goed, of in ieder geval goed voor een stevige discussie achteraf. Ga mee het konijnenhol in en ervaar het filmfestival in zijn, laten we zeggen, puurste vorm.

Naar alle films uit dit programma
Winkelwagen