31 okt - 10 nov 2019

Summer Special

Zet 20, 21 en 22 juni in je agenda, want de mooiste openluchtbioscoop van Nederland komt er weer aan! Tijdens de jaarlijkse LIFF Summer Special verandert het historische Pieterskerkplein drie dagen in een prachtige openluchtbioscoop. 

Toegang is gratis. Alle films starten bij zonsondergang rond 22:30.
Actuele info en voorpret is HIER te vinden.

Donderdag 20 juni: Rear Window

Hitchcocks klassieker waarin een fotograaf met een gebroken been thuis in een rolstoel zit en uit verveling zijn overburen bespioneert. Overtuigd dat een van zijn buren een moord gepleegd heeft schakelt hij de benen van vriendin Lisa in om de zaak te onderzoeken. Bekijk hier de trailer.

Vrijdag 21 juni: Searching

Festivalhit Searching is een revolutionaire film waarin een vader zoekt naar zijn vermiste dochter met behulp van haar laptop, social media en een detective. Klik hier voor de trailer.

Zaterdag 22 juni: Do the Right Thing

De grote doorbraak van Spike Lee. Zomerklassieker over de spanningen tussen Italiaanse en Afro-Amerikaanse bewoners van de New Yorkse wijk Bedford-Stuyvesant. Nog steeds pijnlijk actueel. Bekijk de trailer hier.

Partners

Onder andere deze fantastische partners maken de Summer Special van dit jaar mogelijk: Leiden, Stad van Ontdekkingen, Pieterskerk Leiden, Filmtechniek, CHDR & Old School.