Zaterdag 4 november van 19:00 tot 20:31 16+

The Royal Hotel Bijna uitverkocht

Omschrijving

Klaar om 1,5 uur te backpacken in Australië? Een vergelegen stadje in de outback lijkt voor twee vriendinnen de ideale plek om wat extra reisgeld te verdienen. Ondanks het wilde landschap en giftige dieren schuilt het grootste gevaar in de lokale bewoners van de stad, wiens charme en authentieke karakter al gauw omslaat. Vergeet alles wat je weet over thrillers en check in bij The Royal Hotel, een van dé hits op Toronto International Film Festival.

LIFF Laboratory

De experimentele LIFF laboratory vertoningen in LIDO 3 op 4 en 5 november zijn een eclectische mix van film en wetenschap. Jij kan gewoon komen genieten van één van onze geweldige films, terwijl jouw hartslag, jouw talenten, jouw mening of jouw smaakpapillen op de proef worden gesteld! Voor deze speciale vertoningen werken we onder andere samen met het CHDR, Bioscopen Leiden, distributeur Cinéart en Universiteit Leiden.

CHDR op LIFF

Bij deze voorstelling zal het CHDR hartslagmetingen doen bij een deel van de bezoekers om te onderzoeken wat er nu écht gebeurt met je hartslag wanneer jij bijvoorbeeld schrikt of juist heel hard moet lachen tijdens het kijken van een film. Het CHDR zal hiervoor gebruik maken van horloges, die voor de vertoning worden uitgedeeld. De resultaten van dit onderzoek zullen anoniem verwerkt worden.

Het Centre for Human Drug Research is een stichting uit Leiden. Ze testen de effecten van verschillende medicijnen bij zowel gezonde vrijwilligers als patiënten. Het geld dat hiermee wordt verdiend investeert het CHDR in eigen onderzoek, het opleiden van nieuwe onderzoekers en voorlichting geven over het belang van geneesmiddelenonderzoek.

Duur

91 min.

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Geen ondertiteling

Genres

Thriller

Regisseur

Kitty Green

Acteurs

Julia Garner, Jessica Henwick, Herbert Nordrum

Locatie

Lido 3

Deze film draait ook op:

The Royal Hotel
Vrijdag 27 oktober
19:00 - 20:31
Kijkhuis 1
€12,00 (Standaard ticket)
The Royal Hotel
Maandag 30 oktober
21:30 - 23:01
Kijkhuis 2
€12,00 (Standaard ticket)
The Royal Hotel
Woensdag 1 november
14:45 - 16:16
Kijkhuis 2
€12,00 (Standaard ticket)
The Royal Hotel
Vrijdag 3 november
11:30 - 13:01
Kijkhuis 1
€12,00 (Standaard ticket)

Emerging: Selections

Ontdekkingen van over de hele wereld. In dit programma vind je opvallende films van talentvolle en veelbelovende regisseurs en acteurs. Deze films zijn geproduceerd zonder Hollywoodbudget, maar mét een grote dosis passie en talent. Nieuwe verhalen, frisse perspectieven en authentieke, onafhankelijke stemmen: in dit programma ontdek je altijd iets nieuws en enerverends.

Naar alle films uit dit programma
Winkelwagen