Vrijwilligers
Vrijwilligers

Beste LIFF-fan,

Het Leiden International Film Festival kan niet zonder vrijwilligers en dus niet zonder jou! Vrijwilligers van LIFF gaan gratis naar de film en komen terecht in een fantastisch team van mensen die er elk jaar voor zorgen dat LIFF weer beter is dan vorig jaar. Aanmelden voor de 15e editie van het LIFF kan vanaf juli 2020.

Stand-by chauffeur

Voor deze functie ben je minimaal 3 dagen fulltime beschikbaar (van 09:00 – 01:00 uur ’s nachts). Je hoeft niet de hele tijd op het festival aanwezig te zijn, maar moet wel binnen 15 minuten aanwezig kunnen zijn om spoed ritjes uit te voeren. Het kan dus zijn dat je de hele dag toch je zolder op kan ruimen, maar voor hetzelfde geld word je de hele dag ingezet. Je beschikt uiteraard over een rijbewijs. 

Chauffeur

Je wordt ingeroosterd volgens tijdsblokken. Houd er rekening mee dat dit vaak ’s ochtends vroeg is. 

Horecacoördinator

Verantwoordelijk voor het aansturen en roosteren van de horecamedewerkers in Trianon. Je bent minimaal 6 dagdelen beschikbaar. 

Horecamedewerker

Werken achter de bar tijdens het hele festival en uitserveren van drankjes tijdens de openingsavond.

Runner
Je bent stand-by voor allerlei hand- en spandiensten. Het is een pré als je het festival al kent, over een fiets beschikt en de weg weet in Leiden.

Locatiemanager

Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van de vrijwilligers op de locatie, het ontvangen van de bezoekers en het opgeruimd houden van de locatie. Je bent het aanspreekpunt voor de teamleiders op de locatie en je coordineert samen met hen de werkzaamheden. Je bent minimaal 6 dagdelen beschikbaar.

Zaalwacht

Controleren van toegangskaarten, afnemen van de publieksenquête, schoonhouden van de zalen en zorgen dat de mensen in de zaal aansluiten bij uitverkochte voorstellingen. Je telt de stembiljetten van de publieksenquete. 

Kassamedewerker

Je kan goed werken met computers. De kassa’s zijn open van 10:00 tot 22:00 uur.

Bouwploeg medewerker

Je vindt het leuk om mee te helpen de verschillende locaties op te bouwen en ook weer af te bouwen. Je hebt een sterk gestel en je hebt geen bezwaren om te tillen. De werkzaamheden vinden vaak plaats overdag vooraf aan het evenement en in de nacht na afloop.