31 okt - 10 nov 2019

Prijzen / info

De veertiende editie van het Leiden International Film Festival vindt plaats van vrijdag 1 november tot en met zondag 10 november 2019. Toegangskaarten voor alle films, feestjes en andere activiteiten van het LIFF zijn online te koop op www.liff.nl

Naast online verkoop zijn tijdens het festival ook kaarten te koop vanaf 1 uur voor de start van de eerste film op de festivallocaties en bij de LIFF festivalbalie in de Stadsgehoorzaal (Breestraat 60).

Vragen over tickets bestellen? Stuur dan een mailtje naar info@leidenfilmfestival.nl.

Tarieven 

Los kaartje
€ 9,-
Los kaartje met CJP korting€ 7,50
Los kaartje met Cinevillepas
Gratis tot en met 15 films* 
5-strippenkaart
€ 40,-
10-strippenkaart
€ 75,-
----

Speciale voorstellingen
Varieert van €12,50 tot €25,-
Publieksopening€12,50


LUX PrizeGratis
----

Feestjes

Varieert van €12,50 tot €15,-

* Voor enkele voorstellingen hanteren we een korting voor Cineville pashouders.

E-TICKETS

Voor online aankopen ontvangt je een e-mail met daarin je ticket en een barcode. Je hoeft dit e-ticket niet uit te printen, toon het e-ticket op een smartphone of tablet bij de ingang van de zaal. Online ticketverkoop sluit een half uur voor elke voorstelling. Indien de voorstelling nog niet uitverkocht is, worden er nog wel tickets aan de kassa's op locatie verkocht. 

Indien je een Cineville bestelling hebt gedaan staat er nog niet direct een barcode op het e-ticket. Zodra uw Cineville e-ticket geactiveerd is aan de kassa verschijnt er een barcode op het e-ticket waarmee je de filmvoorstelling kunt bezoeken. Het activeren van de Cineville e-tickets kan 4 uur tot 30 minuten voor de desbetreffende film. 

RETOURNEREN

Retourneren van gekochte kaarten is niet mogelijk. Deze zijn definitief zodra de betaalopdracht is verstrekt. Mocht er iets zijn misgegaan bij je bestelling, stuur dan een mailtje met een korte toelichting naar tickets@leidenfilmfestival.nl.

AAN DE KASSA

U kunt vanzelfsprekend ook tickets aan de kassa aanschaffen. Gedurende het festival kunt u aan de kassa van de festivallocatie en bij de centrale LIFF Festivalbalie (Stadsgehoorzaal, Breestraat 60) tickets kopen voor niet-uitverkochte voorstellingen. Er wordt geen ticketoplage speciaal gereserveerd voor verkoop aan de kassa.

LAST MINUTE SNELKASSA

Door het vervallen van niet opgehaalde Cineville reserveringen 15 minuten voor aanvang van elke film, komen er soms nog filmtickets vrij. Deze last minute kaartjes kunnen gekocht worden aan de snelkassa op de vertoningslocatie. Zo kun je op het laatste moment misschien toch nog die uitverkochte film zien!

Bij Trianon is er een aparte rij met deze last minute snelkassa. In het Kijkhuis is hier echter geen plek voor. Let dus goed op instructies van onze vrijwilligers als je graag nog een kaartje voor een uitverkochte vertoning wilt zien.
Let op: We kunnen geen garantie geven dat er tickets vrijkomen.

NAAR DE FILM MET CINEVILLE

Met je Cinevillepas kun je gratis naar 15 films tijdens LIFF bij Trianon, Kijkhuis en de Red Carpet Lounge. De pas kost slechts €19,95 per maand en is ook na het festival geldig in Trianon, Kijkhuis en in filmhuizen in vele andere steden. Een Cinevillepas is te koop op www.cineville.nl. De pas is persoonsgebonden en geeft alleen recht op entree met bijbehorend filmkaartje. De Cinevillepas is niet geldig voor de openingsavond, de speciale voorstellingen en feestjes.

CINEVILLE TICKETS

Cineville tickets zijn online en aan de kassa te bestellen. Tijdens het festival kunnen in totaal 15 kaartjes met Cineville besteld worden. Na het bestellen ontvang je een e-ticket dat je vanaf 4 uur tot 30 minuten voor aanvang van de betreffende voorstelling kunt activeren bij onze Festivalbalie (Stadsgehoorzaal) of bij de kassa op de festivallocatie op vertoon van uw Cinevillepas. Zodra uw Cineville e-ticket geactiveerd is aan de kassa, verschijnt er een barcode op het e-ticket waarmee je de filmvoorstelling kunt bezoeken. Je Cinevillepas is te gebruiken voor alle reguliere vertoningen in Trianon, Kijkhuis en de Red Carpet Lounge. 

Als je een reservering niet kunt of wilt gebruiken dan willen we je graag vragen je reservering tijdig te annuleren via je Cineville account of via de link in de e-mail bevestiging. Annuleren kan tot 30 minuten voor aanvang van de voorstelling. Zo maak je een plekje vrij voor een andere filmliefhebber. Kom je de reservering niet ophalen en heb je deze ook niet geannuleerd, dan worden je mogelijkheden om te reserveren in de toekomst mogelijk beperkt door Cineville. Cineville zal je hiervoor waarschuwen per e-mail.

Lees hier de veelgestelde vragen over de Cinevillepas.

5-strippenkaart & 10-strippenkaart

Met een grote groep naar LIFF? Dat kan met een mooie korting. Met de 5-strippenkaart verdien je €5 korting op je filmbezoek, met de 10-strippenkaart verdien je €10 op je filmbezoek. Zo maak je een groepsuitje nog leuker. Maar de strippenkaarten zijn natuurlijk ook te gebruiken voor mensen die zelf veel naar LIFF willen komen. Of je nu met tien personen naar dezelfde film wilt, of in je eentje naar tien films; de strippenkaart is er voor jou. Strippenkaarten kunnen binnenkort online of bij de LIFF Festivalbalie (in de Stadsgehoorzaal) worden aangeschaft. Koop je strippenkaart hier.

Let op: strippenkaarten zijn niet geldig voor de openingsavond, speciale voorstellingen en feestjes. 

OPENINGSTIJDEN LIFF FESTIVALBALIE

Voorverkoop: 30 oktober - 31 november12:00 – 19:00
Voorverkoop: 1 november12:00 – 18:00 
Gedurende het festival: 2 - 10 november10:00 – 22:00 

OPENINGSTIJDEN LIFF FESTIVALCAFÉ

Gedurende het festival: 2 - 10 november12:00 – 22:00

FESTIVALLOCATIES

Festivalbalie
Stadsgehoorzaal, Breestraat 60

Festivalcafé
Stadsgehoorzaal, Breestraat 60

Trianon
Breestraat 31

Kijkhuis
Vrouwenkerksteeg 10

Rijksmuseum voor Oudheden
Rapenburg 28

Volkenkunde
Steenstraat 1

Film Museum Leiden
Stationsweg 31

Red Carpet Lounge
Stationsweg 31

Scheltema
Marktsteeg 1

Gebroeders de Nobel
Marktsteeg 4-8

Henri Bloem
Levendaal 96-98

Verteltheater
Rapenburg 17 

SOCIAL MEDIA

Facebook
Twitter
Instagram
@LeidenIFF #LeidenIFF

All festival information is also available in English on our website www.liff.nl/en.