27 okt - 5 nov 2017

Prijzen / info

De twaalfde editie van het Leiden International Film Festival zal plaatsvinden van 27 oktober tot 5 november 2017. Toegangskaarten voor alle films, feestjes en andere activiteiten van het LIFF zijn online te koop vanaf 11 oktober.  

Voor algemene informatie kunt u contact opnemen met info@leidenfilmfestival.nl.
Voor vragen over tickets en/of programmering kunt u mailen naar tickets@leidenfilmfestival.nl.

Toegangskaarten van het LIFF zijn online te koop. Op alle locaties van het festival zijn alleen de tickets te koop van de voorstellingen en activiteiten die daar plaatsvinden.

Tarieven 2017

Los kaartje
€ 9,-
Los kaartje met korting *€ 7,50
Los kaartje met Cinevillepas
Gratis
5-strippenkaart
€ 40,-
10-strippenkaart
€ 75,-
----

Speciale voorstellingen

Publieksopening€ 12,50
Fantastic Planet feat. Matteo Mijderwijk€ 12,50
LUX PrizeGratis
----

* Kortingstarief geldig met CJP en de &cultuurkaart.


Onbeperkt naar de film met Cineville

Onbeperkt naar LIFF? Dat kan met de Cinevillepas. De pas kost slechts 19,95 euro per maand en is ook na het festival geldig in Trianon en Kijkhuis, maar ook in vele andere steden. Een Cinevillepas is te koop op Cineville.nl. De pas is persoonsgebonden en geeft alleen recht op entree met bijbehorend filmkaartje. Vanaf 11 oktober kunt u met de Cinevillepas kaartjes kopen voor alle reguliere voorstellingen tijdens het Leiden International Film Festival. De Cinevillepas is niet geldig voor de besloten openingsavond en de speciale voorstellingen. 

Cinevillepashouders dienen hun Cinevilleticket tussen 4 uur en 30 minuten voor aanvang van de film te activeren/in te checken bij onze festivalkassa (Stadsgehoorzaal) of bij de vertoningslocatie. Zodra dit is gedaan is het ticket geactiveerd en kan men hiermee de filmvoorstelling bezoeken.

Lees hier de veelgestelde vragen over de Cinevillepas en het gebruik van de pas op het LIFF.

5-strippenkaart & 10-strippenkaart

Met een grote groep naar LIFF? Dat kan vanaf dit jaar met een mooie korting. Met de 5-strippenkaart verdien je €5 korting op je filmbezoek, met de 10-strippenkaart verdien je €10 op je filmbezoek. Zo maak je een groepsuitje nog leuker. Maar de strippenkaarten zijn natuurlijk ook te gebruiken voor mensen die zelf veel naar LIFF willen komen. Of je nu met tien personen naar dezelfde film wilt, of in je eentje naar tien films; de strippenkaart is er voor jou. Strippenkaarten kunnen online worden aangeschaft of bij de LIFF Festivalbalie (in de Stadsgehoorzaal, Breestraat 60).
Let op: strippenkaarten zijn niet geldig voor de openingsavond en speciale voorstellingen. 

E-tickets

Het festival maakt gebruik van e-tickets als entreebewijs. Voor veel online aankopen ontvangt u een e-ticket dat u zelf kunt printen en mee kunt nemen naar de ingang van de zaal. Online ticketverkoop sluit een half uur voor elke voorstelling, indien de voorstelling nog niet is uitverkocht kunnen we dan nog wel tickets aan de kassa's op locatie gekocht worden.

Aan de kassa

U kunt vanzelfsprekend ook tickets aan de kassa aanschaffen. Gedurende het festival kunt u aan de kassa van de vertoningslocatie en bij de centrale LIFF Festivalbalie (in de Stadsgehoorzaal, Breestraat 60) tickets kopen voor niet-uitverkochte voorstellingen. Er wordt geen ticketoplage speciaal gereserveerd voor verkoop aan de kassa. Alle kassa's behalve die in Trianon en Kijkhuis zijn Pin Only.

LIFF Festivalbalie   - Openingstijden  

25-27 oktober (Trianon)12:00 – 22:00
28 oktober - 5 november (Stadsgehoorzaal) 10:00 – 22:00 

LIFF Festivalbalie - Adres

Stadsgehoorzaal 
Breestraat 60   
2311 CS Leiden

Trianon
Breestraat 31
2311 CS Leiden