Prijzen / Info

De 14 ½ editie van het Leiden International Film Festival vindt plaats van donderdag 29 oktober tot en met zondag 8 november 2020.

Toegangskaarten voor alle films, feestjes en andere activiteiten van het LIFF zijn online te koop op www.liff.nl. Naast online verkoop zijn tijdens het festival ook kaarten te koop bij Trianon en Kijkhuis vanaf 30 minuten voor de start van de eerste film. Alle kassa's zijn Pin Only.

Soms kom je er niet uit en heb je een vraag. Gelukkig ben je niet alleen! Kijk hier of je vraag al beantwoord is, en stuur anders een mailtje naar info@liff.nl!   

Algemene informatie

Het LIFF is begonnen in 2006. Toen duurde het festival nog maar twee dagen. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een van de grootste Nederlandse filmfestivals, en staat het LIFF elk jaar garant voor grote internationale premières, interessante vertellers uit de hele filmwereld en de beste feestjes.

LIFF vindt plaats in het midden van Leiden. De meeste vertoningen zijn in Trianon, Kijkhuis en LIDO, maar enkele specials worden vertoond in onder andere Volkenkunde of Scheltema. Op de website en het filmticket staat de locatie altijd vermeld. Let op: alle kassa's zijn Pin Only. 

Voor de film uit eten of na de film iets drinken? Neem dan een kijkje bij de horecapartners van LIFF. 

Bioscopen  

Trianon
Breestraat 31
2311 CH Leiden

Kijkhuis 
Vrouwenkerksteeg 10
2312 WS Leiden

Lido
Steenstraat 39
2312 BV Leiden

Online Bioscopen

Camera
Thuis op de bank 

Rex
Thuis op de bank

Luxor
Thuis op de bank

Speciale locaties

Scheltema
Marktsteeg 1
2312 CS Leiden

Volkenkunde
Steenstraat 1
2312 BS Leiden

Dependances

De Muze Noordwijk
Wantveld 2
2202 NS Noordwijk

Filmtheater Voorschoten
Prinses Marijkelaan 4
2252 HH Voorschoten

Filmhuis Wassenaar
Langstraat 40
2242 KM Wassenaar

Op donderdag 28 oktober is de officiële opening van het festival, en vanaf vrijdag 29 oktober kun je elke dag de hele dag films kijken. Op zondag 7 november spelen we de slotfilm, en daarna is het tijd om weer terug te keren naar de echte wereld!

Het complete programma staat online, maar in de drukke filmwereld kan er zo maar bijzondere onverwachte première bijkomen. Zorg dus dat je op de hoogte blijft door je te abonneren op onzenieuwsbrief of ons te volgen op Facebook

De online verkoop start op 14 oktober voor mensen met een strippenkaart en op 15 oktober start de reguliere verkoop. Liever kaartjes aan de kassa kopen? Dat kan vanaf 29 oktober. De festivalkassa's zijn 30 minuten voor de start van de eerste film geopend. 

Om altijd op de hoogte te blijven  van het laatste nieuws kun je je het beste abonneren op onze nieuwsbrief. Ook kun je ons volgen op Facebook en Instagram zodat je zeker weet dat je niets mist!

Dat is geen vraag, maar voor meer informatie kun je altijd naar ons programma kijken dat online staat. Daar vind je een korte beschrijving van alle films. 

Tickets

Ja! Je kunt tijdens het festival terecht bij onze kassa's in Trianon, Kijkhuis en LIDO. De kassa's in Trianon, Kijkhuis en LIDO openen 30 minuten voor de start van de eerste film. Alle kassa's tijdens het LIFF zijn Pin Only.

De kassa's van de andere festivallocaties (Scheltema en Volkenkunde) gaan 30 minuten voor aanvang van de voorstelling open. Let op: alle kassa's zijn Pin Only.

Bij het kopen van tickets is het niet mogelijk zitplaatsen te kiezen. Onze vrijwilligers wijzen je bij binnenkomst naar geschikte plekken. Hou er rekening mee dat je met maximaal twee personen naast elkaar kunt zitten. Bestaat je gezelschap uit meer dan twee personen? Dan doen we ons best jullie bij elkaar in de buurt te plaatsen. Bekijk hier alle coronamaatregelen van het LIFF.

Los kaartje  

Bioscoop € 10,50
Online € 8,50

Los kaartje met CJP korting / &Cultuurkaart / Leidsepas

Bioscoop € 9,00

Los kaartje met Cinevillepas  

Gratis tot en met 10 films in de bioscoop en 3 films online.

5-strippenkaart* 

Bioscoop € 47,50
Online € 40,-

10-strippenkaart*

Bioscoop € 90,-
Online € 75,- Speciale voorstellingen

Varieert van €10,50 tot €39,50

Publieksopening

Bioscoop € 10,50

* De strippenkaarten zijn niet geldig voor speciale vertoningen, met uitzondering van de publieksopening. 

Voor online aankopen ontvang je een e-mail met daarin je ticket en een barcode. Je hoeft dit e-ticket niet uit te printen, toon het e-ticket op een smartphone of tablet bij de ingang van de zaal. Online ticketverkoop sluit een half uur voor elke voorstelling. Indien de voorstelling nog niet uitverkocht is, worden er nog wel tickets aan de kassa's op locatie verkocht. Let op: Pin Only

Indien je een Cineville bestelling hebt gedaan staat er nog niet direct een barcode op het e-ticket. Zodra je Cineville e-ticket geactiveerd is aan de kassa verschijnt er een barcode op het e-ticket waarmee je de filmvoorstelling kunt bezoeken. Het activeren van de Cineville e-tickets kan 4 uur tot 15 minuten voor de desbetreffende film. Via 'Mijn LIFF' vind je een overzicht van je gekochte tickets. 

Bij het kopen van tickets is het niet mogelijk zitplaatsen te kiezen. Onze vrijwilligers wijzen je bij binnenkomst naar geschikte plekken. Hou er rekening mee dat je met maximaal twee personen naast elkaar kunt zitten. Bestaat je gezelschap uit meer dan twee personen? Dan doen we ons best jullie bij elkaar in de buurt te plaatsen. Bekijk hier alle corona maatregelen van het LIFF.

Als je nog niet direct een e-mail met je ticket ontvangt, maar wel hebt betaald, kun je eerst je inbox verversen. Ook kan het gebeuren dat onze kaartjes in je spambox terechtkomen. Op Mijn LIFF  staat een overzicht van je gekochte filmtickets die je opnieuw kan downloaden of naar jezelf kan mailen Mijn LIFF vind je rechtsboven op de website.

Mocht je overal goed gekeken hebben, dan kun je altijd een mailtje sturen naar tickets@liff.nl met vermelding van de voorstelling, het tijdstip en het emailadres waarmee de tickets zijn gekocht. We kijken dan of de bestelling in het ticketsysteem staat en kunnen nogmaals de tickets sturen. Sommige e-mailadressen kunnen een vertraging hebben van een dag.

Door het vervallen van niet opgehaalde Cineville reserveringen 15 minuten voor aanvang van elke film, komen er soms nog filmtickets vrij. Deze last minute kaartjes kunnen 15 minuten voor aanvang van de film (alleen met pin) gekocht worden aan de snelkassa op de vertoningslocatie. Zo kun je op het laatste moment misschien toch nog die uitverkochte film zien!

Bij Trianon is er een aparte rij met deze last minute snelkassa. In het Kijkhuis en LIDO is hier echter geen aparte plek voor. Let dus goed op instructies van onze vrijwilligers als je graag nog een kaartje voor een uitverkochte vertoning wilt zien.
Let op: We kunnen geen garantie geven dat er tickets vrijkomen.

Retourneren van gekochte kaarten is niet mogelijk. Deze zijn definitief zodra de betaalopdracht is verstrekt. Mocht er iets zijn misgegaan bij je bestelling, stuur dan een mailtje met een korte toelichting naar tickets@liff.nl.

Cinevilletickets kunnen wel tot 15 minuten voor aanvang van de voorstelling geannuleerd worden. Dit kan via Cineville en via Mijn LIFF. 

LIFF Online

Om online een film van het LIFF-programma te bekijken, bestel je een film uit het Online programma. Vervolgens ontvang je de link naar het online filmplatform en een voucher code. Klik op de link naar het online platform en vul de voucher code in. Druk binnen 30 minuten van de starttijd van de film op play. Wanneer je op play drukt in de online omgeving verzilver je jouw kaartje. Als je film niet lijkt te werken, probeer de film dan via een andere browser of apparaat aan te zetten. 

Kijk voor meer informatie op LIFF Online.

Cineville
Na het kijken van een online film met Cineville ontvang je een bericht dat je niet bent ingecheckt. Geen zorgen: bij 'Mijn Reserveringen' op cineville.nl kun je kiezen voor de reden 'Ik heb een online film gekeken bij LIFF'.

Overal waar jij dat wil! Thuis op de bank, in de bus, of in het park: zolang je een stabiele internetconnectie hebt, kun je de online films bekijken. 

Computer
Het online platform werkt het best via Google Chrome, Firefox en Safari.
Ook wordt Windows 7 - 8.1 - 10 of MAC 10.12 en later aangeraden om de films te kijken. 

Chromecast - AppleTV
Heb je een Chromecast? Gebruik dan Google Chrome om de film te laden en druk vervolgens op de Chromecast-knop rechts onderin het beeld. Ook de film kijken via AppleTV is mogelijk. Ga naar je internetbrowser en klik de AirPlay-knop aan rechts onderin het beeld. 

Telefoon
Voor Apple telefoons heb je Safari iOS 11.2 or hoger nodig. Hiervoor moet je 'Screen Mirroring' uitzetten om de film af te spelen. Heb je een Android telefoon van 6.0 of hoger? Start dan de film op Chrome.

De kwaliteit van de online film hangt af van je internetkwaliteit. Blijft de film hangen, dan zijn hier een aantal tips: 

  • Zet de WiFi op al je andere apparaten uit. 
  • Sluit alle andere apps of tabbladen van je internetbrowser af. 
  • Ga dichterbij je internet router zitten voor betere verbinding. 

Zelfs thuis op de bank een filmpje kijken kan speciaal worden met deze tips & tricks

Kijk de film op groot scherm

Sluit je laptop aan op je televisie of beamer. Of gebruik als je dat hebt Chromecast of AppleTV. Leg je oplader van je laptop klaar, zet de WiFi uit op al je andere apparaten en zet je schermhelderheid hoog. 

Haal snacks en drinks in huis

Check deLIFFeroo om je filmavondje compleet te maken met een dinertje vooraf of snacks tijdens de film. Bij je bestelling ontvang je een code om online een film te kijken. 
Je kunt natuurlijk ook old school magnetron popcorn maken en daar een special LIFF biertje bij drinken.

Geniet van je thuisbioscoop

Doe de gordijnen dicht, de lichten uit en zorg dat je, net als in de bioscoop, niet gestoord kan worden door meldingen op je telefoon of huisgenoten die je kamer inlopen. Of niet, zelf weten! Het is jouw huis, dus doe lekker waar je zelf zin in hebt.

Bereikbaarheid

Met de trein ben je zo in Leiden. Vanaf het centrale station is het ongeveer tien minuten lopen naar de verschillende festivallocaties, of een paar minuutjes met de bus. Kom je liever met de auto? Dan kun je parkeren in een van de gemeentelijke parkeerlocaties en ben je ook binnen een mum van tijd op de juiste plek.

De rolstoeltoegankelijkheid verschilt per locatie en per zaal. 

Trianon

In Trianon heeft zaal 1 rolstoelplaatsen. De helling in de zaal loopt wel iets af, dus het wordt aangeraden samen met een begeleider te komen. In het gebouw is een toilet aanwezig voor rolstoelgebruikers. Trianon 2 en 3 zijn mogelijk om toegankelijk te maken voor mensen met een rolstoel. In dit geval staat de rolstoel voor de eerste rij stoelen in de zaal. Grote scootmobielen passen alleen in zaal 1 van Trianon. 

Kijkhuis

In het Kijkhuis is zaal 1 toegankelijk met een rolstoel. Om het gebouw te betreden wordt een helling neergelegd. In het Kijkhuis zijn de toiletten helaas niet geschikt om met een rolstoel te betreden. 

LIDO

Zaal 1 in LIDO is rolstoeltoegankelijk. Ook is er een rolstoeltoegankelijk toilet aanwezig. 

Volkenkunde

Museum Volkenkunde is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er zijn geen drempels en de lift brengt u naar alle verdiepingen. Het museum heeft ook enkele duwrolstoelen ter beschikking. Het is helaas niet mogelijk om het museum met een scootmobiel te bezoeken. Voor mindervaliden zijn twee parkeerplaatsen beschikbaar bij de hoofdentree. Op vertoon van uw invalidenkaart maakt u gratis gebruik van deze parkeerplaatsen. Als u op de dag van het bezoek telefonisch contact opneemt met het museum, kunt u uw auto op het museumterrein parkeren.

Strippenkaart

Ga je naar 5 films of meer? Dan krijg je een mooie korting op het festival met een LIFF Strippenkaart. Er zijn strippenkaarten voor het programma in de bioscoop en voor het online programma. De strippenkaarten werken ook voor mensen die met hun hele huishouden naar één film willen.

Let op: de strippenkaarten zijn niet geldig voor speciale vertoningen, met uitzondering van de publieksopening.

Tarieven
  
In de bioscoop
 

5-strippenkaart 
in de bioscoop

€ 47,50

10-strippenkaart 
in de bioscoop

€ 90,-

  
Online
 

5-strippenkaart 
online

€ 40,-

10-strippenkaart 
online

€ 75,-


Strippenkaarten zijn online en bij de festivalkassa's in Trianon en Kijkhuis te koop. De strippenkaart kan op 14 oktober, één dag voorafgaand aan de reguliere kaartverkoop, gebruikt worden. 

Let op: de strippenkaarten zijn niet geldig voor speciale vertoningen, met uitzondering van de publieksopening.

Tarieven
  
In de bioscoop
 

5-strippenkaart 
in de bioscoop

€ 47,50

10-strippenkaart 
in de bioscoop

€ 90,-

  
Online
 

5-strippenkaart 
online

€ 40,-

10-strippenkaart 
online

€ 75,-


Cineville

De Cinevillepas is een maandelijks abonnement waarmee je voor €17,50 (t/m 29 jaar) of €21,- per maand onbeperkt toegang krijgt tot alle reguliere en vele bijzondere filmvoorstellingen van filmtheaters in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Maastricht, Haarlem, Leiden, Zwolle, Alkmaar, Schiedam, Dordrecht, Diemen, Delft en Castricum.

Daarnaast geeft de pas dit jaar ook toegang tot de reguliere voorstellingen van LIFF (exclusief specials en feestjes). Je bestelt de pas altijd voor minimaal vier maanden, daarna kun je de pas per maand opzeggen.

Na het online kopen van de pas ontvang je direct een tijdelijke pas in je e-mail. Deze kun je printen en gebruiken om voorstellingen te bezoeken totdat je de echte pas thuis ontvangt. Let op: de tijdelijke pas kan niet vanaf een smartphone worden gescand. Indien je een online reservering hebt gemaakt met een tijdelijke cinevillepas, neem dan tijdens het festival de oude en de nieuwe pas mee, om jezelf ervan te verzekeren dat we de juiste pascode kunnen scannen.

Als eigenaar van de Cinevillepas kun je op de website van LIFF voor alle reguliere films in Trianon, Kijkhuis en LIDO tot 10 gratis kaartjes bestellen in de bioscoop, en tot 3 gratis kaartjes voor online filmvertoningen. De pas kost €17,50 (t/m 29 jaar) of €21,-  per maand en is ook na het festival geldig in Trianon, Kijkhuis, LIDO en in filmhuizen in vele andere steden. Een Cinevillepas is te koop op www.cineville.nl. De pas is persoonsgebonden en geeft alleen recht op entree met bijbehorend filmkaartje. De Cinevillepas is niet geldig voor de speciale voorstellingen en feestjes.

Cineville tickets zijn online en aan de kassa te bestellen. Je ontvangt een e-ticket dat je vanaf 4 uur tot 15 minuten voor aanvang van de betreffende voorstelling kunt activeren bij de Cinevillezuil in Trianon of bij de kassa's op de festivallocaties op vertoon van uw Cinevillepas. Dit mag eerder dan de 15 minuten aanvang voor het bioscoopbezoek. Zodra je Cineville e-ticket geactiveerd is aan de kassa, verschijnt er een barcode op het e-ticket waarmee je de filmvoorstelling kunt bezoeken. Via 'Mijn LIFF' vind je een overzicht van je gereserveerde filmtickets. 

Als je een reservering niet kunt of wilt gebruiken dan willen we je graag vragen je reservering tijdig te annuleren via je Cineville account, via de link in de e-mail bevestiging of via 'Mijn LIFF'. Annuleren kan tot 15 minuten voor aanvang van de voorstelling. Zo maak je een plekje vrij voor een andere filmliefhebber. Kom je de reservering niet ophalen en heb je deze ook niet geannuleerd, dan worden je mogelijkheden om te reserveren in de toekomst mogelijk beperkt door Cineville. Cineville zal je hiervoor waarschuwen per e-mail.

Na het kijken van een online film met Cineville ontvang je een bericht dat je niet bent ingecheckt. Geen zorgen: bij 'Mijn Reserveringen' op cineville.nl kun je kiezen voor de reden 'Ik heb een online film gekeken bij LIFF'.

De Cinevillepas is eenvoudig online te bestellen. Na het betalen van de eerste termijn ontvang je per mail van Cineville een tijdelijke Cinevillepas, die je direct kunt gebruiken om voorstellingen te bezoeken.

Geef bij het bestellen van de pas aan dat het om een cadeau gaat. Hier vul je de gegevens in van degene aan wie je de pas cadeau geeft, maar vul je jouw eigen rekeningnummer in. Na betaling van de eerste termijn zal er aan het eind van elke maand vervolgens €17,50 (t/m 29 jaar) of €21,- worden geïncasseerd voor de daarop volgende maand. Let op: de Cinevillepas heeft een minimale abonnementsperiode van 4 maanden en is geldig tot wederopzegging.

Voor meer vragen verwijzen wij je graag door de de FAQ van Cineville zelf.

Mijn LIFF

Mijn LIFF vind je rechtsboven op de website. Door hier in te loggen vind je een overzicht van al je bestellingen.

Heb je online tickets gekocht? Dan kun je de e-tickets via Mijn LIFF downloaden op je computer of telefoon. Het is niet nodig om de e-tickets te printen, de QR-code kan ook via de mobiele telefoon gescand worden. Zie je je e-tickets hier niet staan? Probeer dan eens uit te loggen en opnieuw in te loggen.

Heb je met je Cineville-pas tickets besteld? Dan staat er nog geen barcode op de e-tickets die in Mijn LIFF staan. 4 uur tot 15 minuten voor aanvang van de filmvoorstelling kun je door het scannen van je Cineville-pas op de LIFF-locaties de kaarten activeren. Nadat de pas gescand is, verschijnt er een barcode op het e-ticket. Deze kan vervolgens gedownload worden op je telefoon of computer. Het is niet nodig deze e-tickets te printen, de QR-code op het ticket kan via de mobiele telefoon gescand worden bij de ingang van de zaal.

Kaarten die besteld zijn met Cineville kunnen via Mijn LIFF ook worden geannuleerd. Doe dit wel tijdig, zodat andere bezoekers gebruik kunnen maken van je plek als je de voorstelling niet kunt of wilt bezoeken.

Horecapartners

Al jaren helpen ze mee om het filmfestival tot een succes te maken. En nu is het onze beurt! De gevolgen van het coronavirus raken ons allemaal, en ook de Leidse horeca krijgt harde klappen te verduren. Gelukkig ontstaan in dit soort tijden ook altijd verschillende initiatieven zodat wij met elkaar kunnen zorgen dat we door deze periode heenkomen. Verschillende van onze horecapartners zijn ook zulke initiatieven gestart. Daar zijn wij blij mee.

Wil jij ook de horecapartners van LIFF steunen? Op deze pagina staan alle acties waarmee je onze partners de komende tijd kunt ondersteunen.

Voor de film uit eten of na de film iets drinken, dat kan bij de horecapartners van LIFF. Kijk hier voor een selectie van de beste restaurants en cafés van Leiden.

Veilig naar de film

Het Leiden International Film Festival doet er alles aan om de verspreiding van corona tijdens het festival tegen te gaan. Zo zijn er looprichtingen, is er desinfecterende handgel beschikbaar en zijn er plaatsaanduidingen in de bioscoopzalen. Kijk voor alle maatregelen hier. Ook is het mogelijk LIFF films dit jaar online te bekijken! Op die manier kun je toch meegenieten met het LIFF programma zonder je woon- of slaapkamer te verlaten. Hoe dat werkt kan je hier lezen.

De maatregelen in de bioscoop op een rijtje:

  • Pin Only
  • Looprichting
  • Desinfecterende handgel 
  • Plaatsaanduiding in de zaal op 1,5 meter afstand
  • Mondkapje op tot je op je plek zit
  • Kom niet meer dan 15 minuten voor aanvang van de film naar de bioscoop

Heb je een CInevillepas en moet je je ticket 15 minuten van tevoren activeren? Maak dan gebruik van de Cineville in-check zuil in het portiek van Trianon. Deze is eerder dan 15 minuten voor aanvang van de film beschikbaar. Ook is het mogelijk om voor het activeren van de Cineville tickets gebruik te maken van de kassa's op de vertoningslocaties. We verzoeken je vervolgens de bioscoop weer te verlaten tot 15 minuten voor aanvang van de film. 

Voorafgaand aan de film

Bij binnenkomst van de bioscoop desinfecteer je je handen en wordt je ticket gescand. Vervolgens volg je de looprichting naar de juiste zaal. Dit is tevens het moment om van de toiletten gebruik te maken. Betaal zoveel mogelijk met pin en houd je aan de looprichtingen. Zet je mondkapje op tot je op je plek in de zaal zit en kom niet meer dan 15 minuten van tevoren naar de bioscoop toe. Graag op tijd aanwezig zijn bij de zaal. Op het moment dat de film start is het niet meer toegestaan om de zaal te betreden in verband met plaatsaanduidingen. 

In de bioscoopzaal

Onze vrijwilligers zullen je naar je plek in de zaal begeleiden. Ben je met z'n tweeën in Trianon 1, Kijkhuis 2 of LIDO 1 dan worden jullie automatisch op stoelen naast elkaar gezet. Draait de film in Trianon 2, Trianon 3 of Kijkhuis 1, dan wordt iedereen op 1,5 meter afstand van elkaar geplaatst. Niet altijd naast elkaar dus, maar wel in de buurt van elkaar. Mocht het gezelschap uit meer dan twee personen bestaan, doen we ons best jullie naast elkaar te plaatsen, maar we kunnen dit niet garanderen. Kom dus op tijd en samen naar binnen als je met meer dan twee personen komt.

Na afloop van de film

Als de film is afgelopen gaan de deuren van de nooduitgang open. Graag via deze weg naar buiten gaan, zodat we ruimte hebben in de foyer voor bezoekers van de volgende film. 

Kijk voor meer informatie op deze pagina

Cineville

Heb je een CInevillepas en moet je je ticket 15 minuten van tevoren activeren? Maak dan gebruik van de Cineville in-check zuil in het portiek van Trianon. Deze is eerder dan 15 minuten voor aanvang van de film beschikbaar. Ook is het mogelijk om voor het activeren van de Cineville tickets gebruik te maken van de kassa's op de vertoningslocaties. We verzoeken je vervolgens de bioscoop weer te verlaten tot 15 minuten voor aanvang van de film. 

Nee, helaas is de bar bij alle bioscopen gesloten. Wil je toch graag iets te drinken of te eten tijdens de film? Neem dan zelf iets mee! Let op: geen alcohol en geen warme maaltijden of fastfood.  

Toch graag napraten onder het genot van een versnapering? Doe een bestelling bij één van onze horecapartners of via deLIFFeroo!

Dé coronaproof manier om van het LIFF te genieten: het online filmprogramma! Klik in het filmoverzicht op 'online', kies een film uit en bekijk deze online. Voor meer informatie over online films kijken zie de FAQ Online films of kijk hier.

Wil je graag de film in de bioscoop zien? Ook dat is mogelijk! 

Koop je tickets zoveel mogelijk online, betaal alleen met pin en houd je aan de aanwijzingen in de bioscoop. De looprichting en de plaatsaanduiding zorgt ervoor dat gezelschappen 1,5 meter afstand van elkaar kunnen houden. Desinfecteer je handen bij binnenkomst en kom niet als je gezondheidsklachten hebt. Ook vragen wij je een mondkapje te dragen tot je in de bioscoopzaal zit en niet eerder dan 15 minuten voor aanvang van de film naar de bioscoop te komen. Graag wel optijd aanwezig zijn, want bij start van de film is het niet meer mogelijk de zaal te betreden in verband met plaatsaanduidingen. Kijk voor meer informatie op deze pagina.

Heb je een CInevillepas en moet je je ticket 15 minuten van tevoren activeren? Maak dan gebruik van de Cineville in-check zuil in het portiek van Trianon. Deze is eerder dan 15 minuten voor aanvang van de film beschikbaar. Ook is het mogelijk om voor het activeren van de Cineville tickets gebruik te maken van de kassa's op de vertoningslocaties. We verzoeken je vervolgens de bioscoop weer te verlaten tot 15 minuten voor aanvang van de film. 

Vragen

Heb je een vraag? Laat het ons weten!