Cineville FAQ

Veelgestelde vragen over Cineville:

Wat is de Cinevillepas? 

De Cinevillepas is een maandelijks abonnement waarmee je voor €17,50 (t/m 29 jaar) of €21,- per maand onbeperkt toegang krijgt tot alle reguliere en vele bijzondere filmvoorstellingen van filmtheaters in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Maastricht, Haarlem, Leiden, Zwolle, Alkmaar, Schiedam, Dordrecht, Diemen, Delft en Castricum. Daarnaast geeft de pas dit jaar ook toegang tot de reguliere voorstellingen van LIFF (exclusief specials en feestjes). Je bestelt de pas altijd voor minimaal vier maanden, daarna kun je de pas per maand opzeggen.

Hoe werkt de Cinevillepas op LIFF?

Na het online kopen van de pas ontvang je direct een tijdelijke pas in je e-mail. Deze kun je printen en gebruiken om voorstellingen te bezoeken totdat je de echte pas thuis ontvangt. Let op: de tijdelijke pas kan niet vanaf een smartphone worden gescand. Indien je een online reservering hebt gemaakt met een tijdelijke cinevillepas, neem dan tijdens het festival de oude en de nieuwe pas mee, om jezelf ervan te verzekeren dat we de juiste pascode kunnen scannen.

Als eigenaar van de Cinevillepas kun je op de website van LIFF voor alle reguliere films in Trianon, Kijkhuis en LIDO tot 10 gratis kaartjesvoor films bestellen. Cinevillepashouders dienen hun Cinevilleticket tussen 4 uur en 15 minuten voor aanvang van de film te activeren bij onze Cineville check-in zuil (Trianon) of bij de vertoningslocaties. Het activeren van de Cinevilletickets kan eerder dan de aangegeven 15 minuten dat men aanwezig mag zijn bij de bioscoop. Zodra dit is gedaan, is het ticket geactiveerd en kan men hiermee de filmvoorstelling bezoeken.

Waar kan ik de Cinevillepas bestellen?

De Cinevillepas is eenvoudig online te bestellen. Na het betalen van de eerste termijn ontvang je per mail van Cineville een tijdelijke Cinevillepas, die je direct kunt gebruiken om voorstellingen te bezoeken.

Hoe geef ik een Cinevillepas cadeau?

Geef bij het bestellen van de pas aan dat het om een cadeau gaat. Hier vul je de gegevens in van degene aan wie je de pas cadeau geeft, maar vul je jouw eigen rekeningnummer in. Na betaling van de eerste termijn zal er aan het eind van elke maand vervolgens €17,50 of €21,- worden geïncasseerd voor de daarop volgende maand. Let op: de Cinevillepas heeft een minimale abonnementsperiode van 4 maanden en is geldig tot wederopzegging.

Ik heb nog meer vragen over de Cinevillepas

Voor meer vragen verwijzen wij je graag door de de FAQ van Cineville zelf