Cineville

Naar de film met Cineville  

Met je Cinevillepas kun je gratis naar 10 films tijdens LIFFin Trianon, Kijkhuis en LIDO. De pas kost tussen de €17,50 (t/m 29 jaar) en €21,-  per maand en is ook na het festival geldig in Trianon, Kijkhuis en in filmhuizen in vele andere steden. Een Cinevillepas is te koop op www.cineville.nl. De pas is persoonsgebonden en geeft alleen recht op entree met bijbehorend filmkaartje. De Cinevillepas is niet geldig voor de openingsavond en feestjes.

Cineville tickets zijn online en aan de kassa te bestellen. U ontvangt een e-ticket zonder barcode dat u vanaf 4 uur tot 15 minuten voor aanvang van de betreffende voorstelling kunt activeren bij de Cineville in-check zuil bij Trianon. Ook is het mogelijk eerder dan 15 minuten voor aanvang van de film de Cinevilletickets op de festivallocaties te laten activeren. Zodra uw Cineville e-ticket geactiveerd is aan de kassa, verschijnt er een barcode op het e-ticket waarmee je de filmvoorstelling kunt bezoeken.

Als je een reservering niet kunt of wilt gebruiken dan willen we je graag vragen je reservering tijdig te annuleren. Mail hiervoor je cinevillepasnummer en de desbetreffende filmvertoning naar info@liff.nl. Annuleren kan tot 60 minuten in verband met het handmatig verwerken van de mailtjes voor aanvang van de voorstelling. Kom je de reservering niet ophalen en heb je deze ook niet geannuleerd, dan worden je mogelijkheden om te reserveren in de toekomst mogelijk beperkt door Cineville. Cineville zal je hiervoor waarschuwen per e-mail.

Lees hier de veelgestelde vragen over de Cinevillepas en het gebruik van de pas op het LIFF.