Zombieland: Double Tap

zondag 3 november

21:30 - 23:03 Trianon 1

Het is alweer tien jaar geleden dat horrorkomedie Zombieland uitkwam, maar nu is er dan eindelijk een vervolg! Ben jij benieuwd naar de verdere avonturen van Columbus (Jesse Eisenberg), Tallahassee (Woody Harrelson), Wichita (Emma Stone) en Little Rock (Abigail Breslin)? Of ben je begin november gewoon nog een beetje in de Halloween-stemming? Kom dan lachen en gruwelen bij deze voorpremière.
 
Normaal ticket
€ 10,5
Cinevilleticket
€ 0

Regisseur
Ruben FLEISCHER

Gesproken taal
Engels

Ondertiteling
Nederlands

Programma onderdeel
Specials

Duur
93 minuten

Andere mensen die naar Zombieland: Double Tap gaan, gaan ook naar:
Hors normes
Hors normes

Na Intouchables en C’est la vie! zijn Eric Toledano en Olivier Nakache weer terug op het LIFF! Dit keer vertellen ze het waargebeurde verhaal van Bruno en Malik (Vincent Cassel en Reda Kateb), wiens leven al meer dan 20 jaar draait om hun twee non-profit organisaties voor autistische kinderen en tieners waar professionele instanties geen raad mee weten. Deze prachtige film laat goed zien wat voor moois er kan ontstaan als mensen elkaar helpen en vertrouwen.

donderdag 7 november
19:00 - 20:54 Trianon 1
Meer info & ticketsMeer info & tickets
American Indie Shorts - 2019
American Indie Shorts - 2019

Veel indieregisseurs van vorige LIFF-competities zijn hun carrière begonnen in het circuit van korte films. Dit programma bevat de meest bejubelde Amerikaanse korte films van het afgelopen jaar, maar geeft ook (nog!) onbekende filmmakers een kans om hun talent te delen met een internationaal publiek.

vrijdag 8 november
15:30 - 17:00 Trianon 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Veni Vidi Vino 2019
Veni Vidi Vino 2019

Film kijken en daar ongestraft wijn bij drinken? Eh, ja! Een proeverij van zes wijnen, elk begeleid door een speciaal geselecteerd fragment van een goed filmhuis, gerijpt op jarenlange LIFF-ervaring.

zondag 3 november
20:00 - 22:00 Scheltema
Meer info & ticketsMeer info & tickets

Blijf op de hoogte


NieuwsNieuws

4 redenen waarom je LIFF niet mag missen


4 redenen4 redenen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven