31 okt - 10 nov 2019

zondag 11 november

14:45 - 16:29 Kijkhuis 1

Great Falls, Montana, jaren zestig. De gevoelige, veertienjarige Joe is het enige kind van huisvrouw Jeanette en golfinstructeur Jerry. Wanneer Jerry zijn baan verliest, besluit hij zijn vrouw en kind achter te laten en zich aan te sluiten bij brandweerlieden die een grote bosbrand bestrijden. Joe wordt gedwongen de rol van de man in huis op zich te nemen, terwijl zijn moeder steeds beter kan omgaan met haar groeiende onafhankelijkheid. Een innemend regiedebuut van Paul Dano met ijzersterke rollen van Carey Mulligan en Jake Gyllenhaal.

Normaal ticket
€ 9
Cinevilleticket
€ 0

Regisseur
Paul DANO

Cast
Jake GYLLENHAAL, Carey MULLIGAN

Gesproken taal
Engels

Ondertiteling
Nederlands

Festivalroute
All-Inclusive LIFF-Cruise, Was het boek echt beter?

Programma onderdeel
American Indie Competition

Duur
104 minuten

Deze film draait ook op

 • zaterdag
  3 november
  11:45
  Kijkhuis 1
  Tickets
 • maandag
  5 november
  16:30
  Kijkhuis 1
  Tickets
Andere mensen die naar Wildlife gaan, gaan ook naar:

Het briljante acteerwerk van Timothée Chalamet (Call Me by Your Name) en Steve Carell maakt dit verhaal over een familie die lange tijd worstelt met een verslaafde zoon tot dé tearjerker van het festival. Een hartverscheurende, innemende biopic over overleven en genezen.

donderdag 8 november
18:45 - 20:37 Trianon 1
Meer info & tickets

Joan Castleman (Glenn Close in misschien wel haar beste rol tot nu toe) heroverweegt het leven in de schaduw van haar arrogante, narcistische echtgenoot als ze hem vergezelt op een reis naar Stockholm, waar hij een Nobelprijs voor Literatuur zal ontvangen.

vrijdag 9 november
14:15 - 15:55 Kijkhuis 1
Meer info & tickets

Pippi Langkous, Ronja de Roversdochter, de Gebroeders Leeuwenhart: de verhalen van Astrid Lindgren hebben onze jeugd gemaakt. Maar wat is haar eigen verhaal? Becoming Astrid volgt de ingrijpende gebeurtenissen die haar als persoon en als schrijver hebben gevormd.

zondag 11 november
19:15 - 21:18 Kijkhuis 1
Meer info & tickets