donderdag 7 november

16:15 - 18:02 Kijkhuis 2

Het Spaanse While At War neemt ons mee naar een belangrijk moment in de Spaanse geschiedenis dat in andere landen vaak onderbelicht blijft: de coup van 1936 die het begin van de Spaanse Burgeroorlog zou betekenen. Historisch figuur en filosoof Miguel de Unamuno besluit, wanneer de Burgeroorlog leidt tot het arresteren van zijn collega-academici, om zelf op pad te gaan en dictator Franco persoonlijk om clementie te vragen. Alejandro Amenábar (Abre los Ojos, Mar Adrento, The Others) is terug met een stijlvolle film over de kracht van overtuigingen.
 
Normaal ticket
€ 10,5
Cinevilleticket
€ 0

Regisseur
Alejandro AMENÁBAR

Cast
Karra ELEJALDE, Eduard FERNÁNDEZ, Nathalie POZA

Gesproken taal
Spaans

Ondertiteling
Engels

Programma onderdeel
Panorama

Duur
107 minuten

Deze film draait ook op

Andere mensen die naar While at War gaan, gaan ook naar:
Vivarium
Vivarium

Gemma en Tom (Jesse Eisenberg en Imogen Poots) zijn verloofd en op zoek naar hun droomhuis, maar raken door een mysterieuze makelaar verstrikt in een labyrint-achtige nieuwbouwwijk vol identieke gebouwen. Een sinistere fabel, vol Hitchcockiaanse suspense.

vrijdag 8 november
21:15 - 22:52 Trianon 3
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Fahim
Fahim

De achtjarige Fahim en zijn vader moeten hun geboorteland Bangladesh ontvluchten. Aangekomen in Frankrijk lijkt de situatie hopeloos, totdat Fahims talenten als schaker worden ontdekt door de Franse schaakmeester Sylvain. Inspirerende en aangrijpende film, gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Fahim Mohammad.

maandag 4 november
12:00 - 13:50 Trianon 3
Meer info & ticketsMeer info & tickets
The Report
The Report

Senaatslid Daniel Jones (Adam Driver) krijgt de taak om het onderzoek te leiden naar de extreme verhoortechnieken die de CIA toepaste op terreurverdachten na 9/11. Maar de publicatie van zijn ‘Torture Report’ stuit op steeds meer politieke tegenwerking in deze spannende dossierthriller.   

maandag 4 november
16:30 - 18:28 Trianon 1
Meer info & ticketsMeer info & tickets

Blijf op de hoogte


NieuwsNieuws

4 redenen waarom je LIFF niet mag missen


4 redenen4 redenen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven