2 - 11 nov 2018

Voor Niemand Wat Wils

vrijdag 9 november

21:15 - 23:15 Kijkhuis 1

Oh nee! Ook Voor Niemand Wat Wils is weer van de partij op het Leiden International Film Festival!


 


Speciaal voor u zijn crapmeisters Nils en Hans (uiteraard met mondkapjes en handschoenen) wederom in hun rariteitenschatkist gedoken om de meest knullige, onsmakelijke, verbluffende, aanstootgevende en ja, hilarische cinematische curiositeiten op te diepen.


 


Voor Niemand Wat Wils blijft een baken van onaangenaam knipperend tl-licht tussen de kwaliteitsfilms die tijdens de rest van het LIFF te zien zijn.

Normaal ticket
€ 9
Cinevilleticket
€ 0

Gesproken taal
Nederlands

Festivalroute
Thrill-seeker

Programma onderdeel
Specials

Duur
0 minuten

Andere mensen die naar Voor Niemand Wat Wils gaan, gaan ook naar:

High School Musical meets The Walking Dead meets A Christmas Carol in Anna and the Apocalypse! Wanneer het slaperige stadje Little Haven tijdens Kerstmis belaagd wordt door een zombieplaag, moet Anna met haar schoolvrienden vechten, zingen en dansen om de horde ondoden te overleven.

zaterdag 10 november
21:45 - 23:32 Trianon 2
Meer info & tickets

Grey Trace krijgt na een ongeluk een chip in zijn nek geplaatst waardoor hij zijn lichaam weer kan bewegen. De chip, STEM genaamd, blijkt echter veel meer te kunnen dan alleen het opvolgen van Grey’s orders. Een spectaculaire en komische actiefilm.

vrijdag 9 november
21:30 - 23:10 Trianon 2
Meer info & tickets

Een zwarte telemarketeer ontdekt een magische sleutel tot zakelijk succes. Maar aangekomen in de bovenste regionen van de bedrijfshiërarchie ontdekt hij bizarre dingen. Een politieke komedie met een hoog WTF gehalte. Michel Gondry met een overdosis zou nog iets minder geks maken. Gelukkig.

zaterdag 10 november
19:00 - 20:45 Trianon 1
Meer info & tickets