31 okt - 10 nov 2019

Voor Niemand Wat Wils

vrijdag 9 november

21:15 - 23:15 Kijkhuis 1

Oh nee! Ook Voor Niemand Wat Wils is weer van de partij op het Leiden International Film Festival!


 


Speciaal voor u zijn crapmeisters Nils en Hans (uiteraard met mondkapjes en handschoenen) wederom in hun rariteitenschatkist gedoken om de meest knullige, onsmakelijke, verbluffende, aanstootgevende en ja, hilarische cinematische curiositeiten op te diepen.


 


Voor Niemand Wat Wils blijft een baken van onaangenaam knipperend tl-licht tussen de kwaliteitsfilms die tijdens de rest van het LIFF te zien zijn.

Normaal ticket
€ 9
Cinevilleticket
€ 0

Gesproken taal
Nederlands

Festivalroute
Thrill-seeker

Programma onderdeel
Specials

Duur
0 minuten

Andere mensen die naar Voor Niemand Wat Wils gaan, gaan ook naar:

Een zwarte telemarketeer ontdekt een magische sleutel tot zakelijk succes. Maar aangekomen in de bovenste regionen van de bedrijfshiërarchie ontdekt hij bizarre dingen. Een politieke komedie met een hoog WTF gehalte. Michel Gondry met een overdosis zou nog iets minder geks maken. Gelukkig.

zaterdag 3 november
14:00 - 15:45 Kijkhuis 1
Meer info & tickets

Vinterberg does Titanic, maar dan in een onderzeeër. En hij mag dat, want als iemand het woord ‘beklemmend’ eer aan doet is het wel de regisseur van Jagten en Festen. Het water staat je aan de lippen, zowel aan boord als aan land. Met Matthias Schoenaerts, Colin Firth en Léa Seydoux.

zondag 4 november
11:30 - 13:27 Kijkhuis 1
Meer info & tickets

Een jonge balletdanseres ontdekt dat er iets aan de hand is op haar dansschool wat het daglicht niet kan verdragen, in deze hommage aan Dario Argento’s horrorklassieker uit 1977. Geregisseerd door Luca Guadagnino (Call Me By Your Name), met de allereerste soundtrack van Radiohead-frontman Thom Yorke.

zondag 4 november
21:30 - 00:02 Trianon 1
Meer info & tickets