2 - 11 nov 2018

Voor Niemand Wat Wils

vrijdag 9 november

21:15 - 23:15 Kijkhuis 1

Oh nee! Ook Voor Niemand Wat Wils is weer van de partij op het Leiden International Film Festival!


 


Speciaal voor u zijn crapmeisters Nils en Hans (uiteraard met mondkapjes en handschoenen) wederom in hun rariteitenschatkist gedoken om de meest knullige, onsmakelijke, verbluffende, aanstootgevende en ja, hilarische cinematische curiositeiten op te diepen.


 


Voor Niemand Wat Wils blijft een baken van onaangenaam knipperend tl-licht tussen de kwaliteitsfilms die tijdens de rest van het LIFF te zien zijn.

Normaal ticket
€ 9
Cinevilleticket
€ 0

Gesproken taal
Nederlands

Festivalroute
Thrill-seeker

Programma onderdeel
Specials

Duur
0 minuten

Andere mensen die naar Voor Niemand Wat Wils gaan, gaan ook naar:

Een Britse journaliste doet onderzoek naar de manier waarop IS vrouwen werft. Wanneer een extremistische recruiter op haar Facebookprofiel reageert, komt het proces wel heel dichtbij. Deze nagelbijter speelt zich volledig af op computerschermen, wat het geheel nog beklemmender maakt.

dinsdag 6 november
14:15 - 16:00 Kijkhuis 2
Meer info & tickets

Wanneer een heel stadje wordt gehackt, worden in de chaos die ontstaat vier meisjes aangewezen die, door hun social-media-presence, de uitgelezen zondebokken kunnen zijn. Een bloederig gevecht ontstaat dat raast en tiert op het doek. Harde actie wordt afgewisseld door bijtende sociale kritiek.

zaterdag 10 november
19:15 - 21:03 Trianon 2
Meer info & tickets

Een zwarte telemarketeer ontdekt een magische sleutel tot zakelijk succes. Maar aangekomen in de bovenste regionen van de bedrijfshiërarchie ontdekt hij bizarre dingen. Een politieke komedie met een hoog WTF gehalte. Michel Gondry met een overdosis zou nog iets minder geks maken. Gelukkig.

zaterdag 10 november
19:00 - 20:45 Trianon 1
Meer info & tickets