Voor Niemand Wat Wils 2019

vrijdag 8 november

21:10 - 23:10 Kijkhuis 1

Ook in 2019 is het LIFF weer een toonbeeld van kwaliteit in het cinematisch landschap. Heel het LIFF? Neen, een klein programmaonderdeel blijft moedig weerstand bieden tegen de kwaliteitsfilms en de goede smaak! Speciaal voor u zijn Voor Niemand Wat Wils crapmeisters Hans en Nils weer in hun rariteitenprullenbak gedoken om de meest knullige, onsmakelijke, verbluffende, aanstootgevende en hilarische cinematische curiositeiten op te diepen.
Normaal ticket
€ 10,5
Cinevilleticket
€ 0

Programma onderdeel
Specials

Duur
120 minuten

Andere mensen die naar Voor Niemand Wat Wils 2019 gaan, gaan ook naar:
The House of Us
The House of Us

Fans van Hirokazu Kore-eda, opgelet! Regisseur Ga-eun Yoon levert met The House of Us een prachtig familiedrama af met uitzonderlijke acteerprestaties van de jonge cast, in een warme zomervakantie vol vriendschap, verbeelding en avontuur.

zaterdag 2 november
15:00 - 16:33 Trianon 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets
System Crasher
System Crasher

In dit intense maar indrukwekkende drama volgen we de 9-jarige Benni, die door haar plotselinge maar zeer heftige woede-uitbarstingen maar geen thuis kan vinden. We zien zowel de lieve als onhandelbare kanten van Benni en leven daarom extra mee met deze ‘system crasher’.

dinsdag 5 november
11:45 - 13:43 Kijkhuis 1
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Greener Grass
Greener Grass

Bij Greener Grass moet je niet gek opkijken als een kind in een hond verandert of iemand zwanger is van een voetbal. Deze unieke, absurde comedy is wat er zou gebeuren als David Lynch en Wes Anderson een aflevering van Desperate Housewives zouden maken.

zondag 3 november
19:30 - 21:11 Trianon 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets

Blijf op de hoogte


NieuwsNieuws

LIFF ONLINE FILMQUIZ


INFO + TicketsINFO + Tickets

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven