Voor Niemand Wat Wils 2019

vrijdag 8 november

21:10 - 23:10 Kijkhuis 1

Ook in 2019 is het LIFF weer een toonbeeld van kwaliteit in het cinematisch landschap. Heel het LIFF? Neen, een klein programmaonderdeel blijft moedig weerstand bieden tegen de kwaliteitsfilms en de goede smaak! Speciaal voor u zijn Voor Niemand Wat Wils crapmeisters Hans en Nils weer in hun rariteitenprullenbak gedoken om de meest knullige, onsmakelijke, verbluffende, aanstootgevende en hilarische cinematische curiositeiten op te diepen.
Normaal ticket
€ 10,5
Cinevilleticket
€ 0

Programma onderdeel
Specials

Duur
120 minuten

Andere mensen die naar Voor Niemand Wat Wils 2019 gaan, gaan ook naar:
The Peanut Butter Falcon
The Peanut Butter Falcon

Een jonge man met het syndroom van Down loopt weg uit het tehuis om professioneel worstelaar te worden. Onderweg ontmoet hij de voortvluchtige Tyler (Shia LaBeouf), die hem helpt zijn droom na te jagen. Deze heerlijke feel-good zal ongetwijfeld een van de hits van het festival worden.

zaterdag 9 november
19:00 - 20:37 Trianon 1
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Bad Poems
Bad Poems

Tamás' vriendin maakt het uit en hij vraagt zich af of liefde alleen bestaat als het verdwijnt. Deze ontzettend originele Hongaarse film ligt ergens tussen Eternal Sunshine en Charlie en Hannah Gaan Uit. Een melancholische dramedy met muzikale hoogtepunten.  

maandag 4 november
14:00 - 15:37 Trianon 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Ode to Nothing
Ode to Nothing

Sonya leeft haar hele leven volgens een eenzame routine in haar slecht lopende uitvaartcentrum, tot er op een dag een lijk voor de deur ligt waar ze een wel heel bijzondere band mee ontwikkelt…

donderdag 7 november
19:15 - 20:47 Trianon 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets

Blijf op de hoogte


NieuwsNieuws

4 redenen waarom je LIFF niet mag missen


4 redenen4 redenen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven