Voor Niemand Wat Wils 2019

vrijdag 8 november

21:10 - 23:10 Kijkhuis 1

Ook in 2019 is het LIFF weer een toonbeeld van kwaliteit in het cinematisch landschap. Heel het LIFF? Neen, een klein programmaonderdeel blijft moedig weerstand bieden tegen de kwaliteitsfilms en de goede smaak! Speciaal voor u zijn Voor Niemand Wat Wils crapmeisters Hans en Nils weer in hun rariteitenprullenbak gedoken om de meest knullige, onsmakelijke, verbluffende, aanstootgevende en hilarische cinematische curiositeiten op te diepen.
Normaal ticket
€ 10,5
Cinevilleticket
€ 0

Programma onderdeel
Specials

Duur
120 minuten

Andere mensen die naar Voor Niemand Wat Wils 2019 gaan, gaan ook naar:
A Tale of Three Sisters
A Tale of Three Sisters

In een klein dorpje in het noorden van Turkije doet een vader er alles aan om zijn dochters een beter leven te geven. De drie zussen worden allemaal naar een andere rijke familie gestuurd, als pleegkind en als dienstmeid. En allemaal keren ze om andere redenen terug. Zijn ze thuis toch beter af?

vrijdag 8 november
11:45 - 13:33 Kijkhuis 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Bonkers! Surprise Screening
Bonkers! Surprise Screening

Ontsnapt uit een klein Indiaas dorpje denderde deze film naar het filmfestival van Toronto, en is nu voor het eerst in Nederland beland. Maar is het nog te stoppen? Dit visuele spektakel is een lust voor het oog en een aanslag op de andere zintuigen. Met recht Bonkers, met recht een unieke ervaring. Durf je het aan?

zaterdag 9 november
21:45 - 23:16 Trianon 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets
And Then We Danced
And Then We Danced

Een jonge danser probeert zijn gevoelens voor mannen te rijmen met de onderdrukkende en conservatieve Georgische maatschappij. Ontroerend verhaal over liefde, vooroordelen en  de vrijheden en restricties van de taal van dans, op indrukwekkende wijze in beeld gebracht door Levin Akin (Certain People).  

donderdag 7 november
21:30 - 23:16 Kijkhuis 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets

Blijf op de hoogte


NieuwsNieuws

4 redenen waarom je LIFF niet mag missen


4 redenen4 redenen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven