Veni Vidi Vino 2019

zondag 3 november

16:00 - 18:00 Scheltema

Film kijken en daar ongestraft wijn bij drinken? Eh, ja! Na het succes van vorig jaar is Veni Vidi Vino terug! Een proeverij van zes wijnen, elk begeleid door een speciaal geselecteerd fragment van een goed filmhuis, gerijpt op jarenlange LIFF-ervaring. Denk aan: de favoriete wijn van een favoriete acteur, een wijn uit een beroemde filmscène, uit een bekend filmland, van een beruchte filmische grondsoort, of elk ander excuus dat we maar kunnen verzinnen om wijn bij een film te drinken. Veni Vidi Vino belooft een licht sprankelende avond te worden, variërend van stevig en vol tot zacht en toegankelijk, met een guitige afdronk. Let op: de wijnproeverij en filmfragmenten zijn in het Engels!
Normaal ticket
€ 25

Gesproken taal
Engels

Ondertiteling
No Subtitle

Programma onderdeel
Specials

Duur
120 minuten

Deze film draait ook op

  • zondag
    3 november
    20:00
    Scheltema
Andere mensen die naar Veni Vidi Vino 2019 gaan, gaan ook naar:
Eyes Wide Shut
Eyes Wide Shut

Ordinaire porno of functioneel naakt? Hopeloos ouderwets of onverwacht progressief? Gewoon een goede film of overdreven veel ophef (met, zo beweerden boze tongen, als allergrootste pr-stunt de dood van Kubrick zelf, voor wie dit zijn laatste film zou zijn)? Oordeel zelf!   

zaterdag 2 november
21:15 - 23:54 Kijkhuis 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Une Colonie
Une Colonie

Debuutfilm A Colony verrast als een oprechte coming-of-age tegen de achtergrond van Canada’s kolonialisme en inheemse cultuur, en viel al in de prijzen in Berlijn en bij de Canadese Oscars.

zaterdag 2 november
11:45 - 13:27 Trianon 3
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Office Space
Office Space

De apparaten zijn misschien wat verouderd, maar aangezien de tijd op kantoor verder wat langzamer gaat dan in de echte wereld zijn zowel de personages als de humor nog altijd heerlijk herkenbaar en helemaal up-to-date.

vrijdag 8 november
17:30 - 18:59 Trianon 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets

Blijf op de hoogte


NieuwsNieuws

4 redenen waarom je LIFF niet mag missen


4 redenen4 redenen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven