zaterdag 9 november

15:00 - 16:46 Old School

Deze mozaïekvertelling, gemaakt door 9 vrouwelijke Pacifische filmmakers, gefilmd in 7 verschillende Pacifische landen (Fiji, Tonga, de Salomonseilanden, Kuki Airani (Cookeilanden), Samoa, Niue en Aotearoa (Nieuw Zeeland)), neemt je mee op een reis die draait om het kracht putten uit cultuur, gedurende de levensloop van één vrouw: Vai. 
Vai wordt gespeeld door verschillende inheemse actrices, uit elk van de verschillende landen rond de Stille Oceaan. Een film, dus, met een grote verscheidenheid aan indrukken en verhalen, die desondanks net zo vloeiend en tegelijkertijd krachtig aanvoelt als het water waar de hoofdpersoon naar vernoemd is. 
Normaal ticket
€ 10,5

Regisseur
Ofa-Ki-Levuka GUTTENBEIL-LIKILIKI, Amberley Jo AUMUA, Becs ARAHANGA, Dianna FUEMANA, Marina ALOFAGIA MCCARTNEY, Nicole WHIPPY, Miria GEORGE, Matasila FRESHWATER

Cast
Mereani TUIMATANISIGA, Ar-Ramadi LONGOPOA, Betsy LUITOLO, Agnes PELE, Evotia-Rose ARAITI, Fiona COLLINS, Maliaga ERICK, Hinetu DELL

Gesproken taal
Engels

Programma onderdeel
Specials

Duur
90 minuten

Andere mensen die naar Vai gaan, gaan ook naar:
La Belle Époque
La Belle Époque

Als je terug kon gaan naar de goeie ouwe tijd, zou het daar dan beter zijn? Dat ontdekt Victor, een gedesillusioneerde zestiger wiens leven op zijn kop gezet wordt als hij de kans krijgt terug te keren naar de meest gedenkwaardige week uit zijn leven.  

woensdag 6 november
21:30 - 23:23 Kijkhuis 1
Meer info & ticketsMeer info & tickets
To the Stars
To the Stars

To the Stars is een prachtige zwart-witfilm die zich afspeelt in de jaren 60 in Oklahoma. De wereld van Iris verandert compleet wanneer zij Maggie ontmoet, en er een hechte vriendschap vol verrassingen opbloeit.  

zondag 3 november
19:00 - 20:51 Trianon 3
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Maternal
Maternal

Tienermoeders Lu en Fati wonen in een religieuze opvang in Buenos Aires. Wanneer een van hen wegloopt, neemt jonge non Paola de zorg voor haar baby op zich. Deze ingetogen, bedachtzame film is het narratieve debuut van documentairemaakster Maura Delphero.

maandag 4 november
16:45 - 18:16 Trianon 3
Meer info & ticketsMeer info & tickets

Blijf op de hoogte


NieuwsNieuws

4 redenen waarom je LIFF niet mag missen


4 redenen4 redenen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven