zaterdag 9 november

15:00 - 16:46 Old School

Deze mozaïekvertelling, gemaakt door 9 vrouwelijke Pacifische filmmakers, gefilmd in 7 verschillende Pacifische landen (Fiji, Tonga, de Salomonseilanden, Kuki Airani (Cookeilanden), Samoa, Niue en Aotearoa (Nieuw Zeeland)), neemt je mee op een reis die draait om het kracht putten uit cultuur, gedurende de levensloop van één vrouw: Vai. 
Vai wordt gespeeld door verschillende inheemse actrices, uit elk van de verschillende landen rond de Stille Oceaan. Een film, dus, met een grote verscheidenheid aan indrukken en verhalen, die desondanks net zo vloeiend en tegelijkertijd krachtig aanvoelt als het water waar de hoofdpersoon naar vernoemd is. 
Normaal ticket
€ 10,5

Regisseur
Ofa-Ki-Levuka GUTTENBEIL-LIKILIKI, Amberley Jo AUMUA, Becs ARAHANGA, Dianna FUEMANA, Marina ALOFAGIA MCCARTNEY, Nicole WHIPPY, Miria GEORGE, Matasila FRESHWATER

Cast
Mereani TUIMATANISIGA, Ar-Ramadi LONGOPOA, Betsy LUITOLO, Agnes PELE, Evotia-Rose ARAITI, Fiona COLLINS, Maliaga ERICK, Hinetu DELL

Gesproken taal
Engels

Programma onderdeel
Specials

Duur
90 minuten

Andere mensen die naar Vai gaan, gaan ook naar:
Bellbird
Bellbird

Deze rustige maar krachtige debuutfilm neemt je mee naar een klein plattelandsdorpje in Nieuw-Zeeland, waar een vader en zoon hun leven opnieuw vorm proberen te geven na een tragische dood in de familie.

zondag 3 november
11:30 - 13:05 Trianon 3
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Spider
Spider

Inés, Justo en Gerardo waren rechtse, anti-Allende radicalen in het Chili van de jaren 70. Nu zijn Inés en Justo gerespecteerde zakenmensen, maar hun verleden dreigt aan het licht te komen dankzij Gerardo. Een spannende thriller over de traumatische recente geschiedenis van Chili.

vrijdag 1 november
14:30 - 16:15 Trianon 3
Meer info & ticketsMeer info & tickets
A Tale of Three Sisters
A Tale of Three Sisters

In een klein dorpje in het noorden van Turkije doet een vader er alles aan om zijn dochters een beter leven te geven. De drie zussen worden allemaal naar een andere rijke familie gestuurd, als pleegkind en als dienstmeid. En allemaal keren ze om andere redenen terug. Zijn ze thuis toch beter af?

vrijdag 8 november
11:45 - 13:33 Kijkhuis 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets

Blijf op de hoogte


NieuwsNieuws

4 redenen waarom je LIFF niet mag missen


4 redenen4 redenen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven