bioscoop

vrijdag 6 november

11:00 - 12:46 LIDO 1

Etienne (Kad Merad, 'Bienvenue chez les Ch’tis, Les Choristes') is niet altijd erg succesvol geweest in zijn acteercarrière. Nu hij voor de zoveelste keer zonder werk zit, en omdat hij ook niet de jongste meer is, zegt hij ja tegen het geven van een theaterworkshop in de gevangenis. Daar brengt hij een onwaarschijnlijke club gevangenen bij elkaar voor een opvoering van Samuel Becketts beroemde toneelstuk 'Wachten op Godot'. Onder de indruk van de acteerprestaties van de veroordeelden, pleit hij bij het gevangenisbestuur voor een theatertour buiten de gevangenis. Eindelijk voelt Etienne zich gewaardeerd: elke tourdatum is weer een nieuw succes, en er ontstaat een unieke relatie tussen de groep nieuwbakken acteurs en hun regisseur. Maar dan nadert het laatste optreden in Parijs. Zal hun laatste avond samen de grote overwinning zijn waar ze op hopen? Het is moeilijk om niet geraakt te worden door deze innemende geschiedenis, die gebaseerd is op een waargebeurd verhaal. De film was publieksfavoriet op het Angoulême Film Festival eerder dit jaar.
Bioscoop ticket
10,5
Cinevilleticket
€ 0

Regisseur
Emmanuel COURCOL

Cast
Kad MERAD, Marina HANDS

Gesproken taal
Frans

Ondertiteling
Engels

Programma onderdeel
Panorama

Duur
106 minuten

Deze film draait ook op

 • zaterdag
  31 oktober
  19:00
  LIDO 1
 • maandag
  2 november
  13:30
  LIDO 1
  Bioscoop TicketsBioscoop Tickets
 • zaterdag
  7 november
  21:15
  LIDO 1
 • zondag
  8 november
  17:45
  Kijkhuis 2
Andere mensen die naar Un Triomphe gaan, gaan ook naar:
Let Him Go
Let Him Go

In deze ijzingwekkende thriller volgen we Kevin Costner als gepensioneerde sheriff en zijn vrouw (Diane Lane). Na de tragische dood van hun zoon, gaat het koppel op zoek naar hun kleinzoon, die in de klauwen van een gevaarlijke criminele familie is gevallen.

vrijdag 6 november
16:00 - 17:54 LIDO 1
Meer info Meer info
Gaza Mon Amour
Gaza Mon Amour

Visser Issa is heimelijk verliefd op Siham. Wanneer hij op een nacht een antiek standbeeld van Apollo opvist, voelt hij aan dat deze ontdekking zijn leven voorgoed zal veranderen… Een aangrijpende satire over liefde en verlangen, die bevestigt dat te midden van de absurditeit van alledag, het leven gewoon doorgaat.

zondag 1 november
15:30 - 16:57 Kijkhuis 1
Meer info Meer info
Lola Vers La Mer - ONLINE
Lola Vers La Mer - ONLINE

Wanneer Lola, een jonge transgendervrouw, eindelijk geopereerd kan worden, sterft haar moeder, die haar financieel zou ondersteunen. Om haar laatste wens te respecteren, reizen Lola en haar vader, ondanks al hun verschillen, samen naar de Belgische kust. Hun reis samen loopt echter anders dan verwacht…

zaterdag 7 november
19:00 - 20:27 LUXOR ONLINE
Meer info Meer info

LIFF MERCHANDISE!


Bestel hierBestel hier

Film nabespreken doe je in:


De DIGITALE LOBBY!De DIGITALE LOBBY!

Bekijk de winnaar!


PublieksprijsPublieksprijs

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven