bioscoop
BIJNA UITVERKOCHT

zaterdag 31 oktober

19:00 - 20:46 LIDO 1

Etienne (Kad Merad, 'Bienvenue chez les Ch’tis, Les Choristes') is niet altijd erg succesvol geweest in zijn acteercarrière. Nu hij voor de zoveelste keer zonder werk zit, en omdat hij ook niet de jongste meer is, zegt hij ja tegen het geven van een theaterworkshop in de gevangenis. Daar brengt hij een onwaarschijnlijke club gevangenen bij elkaar voor een opvoering van Samuel Becketts beroemde toneelstuk 'Wachten op Godot'. Onder de indruk van de acteerprestaties van de veroordeelden, pleit hij bij het gevangenisbestuur voor een theatertour buiten de gevangenis. Eindelijk voelt Etienne zich gewaardeerd: elke tourdatum is weer een nieuw succes, en er ontstaat een unieke relatie tussen de groep nieuwbakken acteurs en hun regisseur. Maar dan nadert het laatste optreden in Parijs. Zal hun laatste avond samen de grote overwinning zijn waar ze op hopen? Het is moeilijk om niet geraakt te worden door deze innemende geschiedenis, die gebaseerd is op een waargebeurd verhaal. De film was publieksfavoriet op het Angoulême Film Festival eerder dit jaar.
Cinevilleticket
€ 0

Regisseur
Emmanuel COURCOL

Cast
Kad MERAD, Marina HANDS

Gesproken taal
Frans

Ondertiteling
Engels

Programma onderdeel
Panorama

Duur
106 minuten

Deze film draait ook op

Andere mensen die naar Un Triomphe gaan, gaan ook naar:
Kuessipan - ONLINE
Kuessipan - ONLINE

'Kuessipan', naar de roman van Naomi Fontaine, vertelt het verhaal van twee hartsvriendinnen die opgroeien in een Inuitgemeenschap in Québec. Als kinderen beloofden ze altijd samen te blijven, maar naarmate ze ouder worden, komen de verschillen steeds meer boven drijven.

vrijdag 6 november
21:00 - 22:57 CAMERA ONLINE
Meer info Meer info
Police
Police

Drie politieagenten krijgen de taak om een illegale immigrant naar het vliegveld te escorteren, waar hij op een vliegtuig terug naar zijn thuisland zal worden gezet. Maar als ze de waarheid over hem ontdekken, moeten ze een moeilijke keuze maken.

maandag 2 november
11:00 - 12:38 LIDO 1
Meer info Meer info
I Care A Lot
I Care A Lot

Marla Grayson en haar partner Fran doen zich samen voor als wettelijke voogden en lichten op deze manier oudere klanten op. Hun volgende doelwit heeft echter zelf iets te verbergen, waardoor niet alles volgens plan verloopt. Heerlijk donkere komische thriller.

zondag 1 november
21:15 - 23:13 LIDO 1
Meer info Meer info

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven