bioscoop

woensdag 4 november

20:45 - 22:38 Kijkhuis 2

Wat is waarheid als je niet op je eigen geheugen kunt vertrouwen? Realiteit, droom en fictie versmelten tot één onherleidbaar geheel in deze absolute sciencefiction-klassieker van Paul Verhoeven uit 1990. Fabrieksmedewerker Douglas Quaid (Arnold Schwarzenegger) begint te vermoeden dat hij een spion is na een bezoek aan Rekall - een bedrijf dat zijn klanten geïmplanteerde nepherinneringen aanbiedt als een vorm van escapistisch vermaak. Gebaseerd op een verhaal van auteur Philip K. Dick.Deze speciale re-release van Paul Verhoeven’s klassieker is op het LIFF te zien voor een landelijke re-release door Eye Filmmuseum.
Cinevilleticket
€ 0

Regisseur
Paul VERHOEVEN

Cast
Arnold SCHWARZENEGGER, Sharon STONE, Michael IRONSIDE

Gesproken taal
Engels

Ondertiteling
Nederlands

Programma onderdeel
Specials

Duur
113 minuten

Andere mensen die naar Total Recall gaan, gaan ook naar:
Betuwe44
Betuwe44

Een moment van verzoening tussen vijanden aan het front in de Betuwe in oorlogswinter 1944 onvoorstelbaar? Deze shortfilm vertelt over de waargebeurde maar onbekende ontmoeting tussen een Amerikaans en Duits luitenant nadat de Duitse patrouille in een val was gelopen.

zondag 8 november
10:00 - 10:13 Trianon 2
Meer info Meer info
Jochem Myjer - Nog Eentje Dan
Jochem Myjer - Nog Eentje Dan

Na elf dagen festival met films vanuit heel de wereld voelt het in dit gekke jaar meer dan gepast om het festival dit jaar ‘lokaal’ af te sluiten met deze indringende documentaire over Leidse trots Jochem Myjer.   

zondag 8 november
21:30 - 22:25 Trianon 2
Meer info Meer info
Idiot Prayer - Nick Cave Alone at Alexandra
Idiot Prayer - Nick Cave Alone at Alexandra

Nick Cave alleen op een podium: daar kun je in principe 48 uur mee vullen. Helaas zijn het er maar twee. Geweldig geluid, geweldige visuals, geweldige muziek, en met cinematograaf Robbie Ryan ('American Honey', 'The Favourite') op weg naar zijn volgende Oscarnominatie.

zondag 8 november
12:30 - 14:28 Trianon 1
Meer info Meer info

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven