Todo Sobre Mi Madre

zaterdag 9 november

11:30 - 13:10 Kijkhuis 2

Dit bitterzoete drama over verlies, spijt, verlangen en vriendschap is inmiddels een moderne klassieker. De grote doorbraak van Pedro Almodóvar won destijds zowel een Oscar als een Golden Globe voor Beste Buitenlandse Film met het verhaal over verpleegster Manuela (Cecilia Roth) die na het overlijden van haar zoon op zoek gaat naar zijn vader Lola, en onderweg een parade van innemende, onvergetelijke personages tegenkomt. 
 
Normaal ticket
€ 10,5
Cinevilleticket
€ 0

Regisseur
Pedro ALMODÓVAR

Gesproken taal
Spaans

Ondertiteling
Nederlands

Programma onderdeel
1999

Duur
100 minuten

Andere mensen die naar Todo Sobre Mi Madre gaan, gaan ook naar:
Greener Grass
Greener Grass

Bij Greener Grass moet je niet gek opkijken als een kind in een hond verandert of iemand zwanger is van een voetbal. Deze unieke, absurde comedy is wat er zou gebeuren als David Lynch en Wes Anderson een aflevering van Desperate Housewives zouden maken.

zondag 3 november
19:30 - 21:11 Trianon 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Vivarium
Vivarium

Gemma en Tom (Jesse Eisenberg en Imogen Poots) zijn verloofd en op zoek naar hun droomhuis, maar raken door een mysterieuze makelaar verstrikt in een labyrint-achtige nieuwbouwwijk vol identieke gebouwen. Een sinistere fabel, vol Hitchcockiaanse suspense.

woensdag 6 november
14:45 - 16:22 Trianon 3
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Hors normes
Hors normes

Na Intouchables en C’est la vie! zijn Eric Toledano en Olivier Nakache weer terug op het LIFF! Dit keer vertellen ze het waargebeurde verhaal van Bruno en Malik (Vincent Cassel en Reda Kateb), wiens leven al meer dan 20 jaar draait om hun twee non-profit organisaties voor autistische kinderen en tieners waar professionele instanties geen raad mee weten. Deze prachtige film laat goed zien wat voor moois er kan ontstaan als mensen elkaar helpen en vertrouwen.

zondag 3 november
14:00 - 15:54 Trianon 1
Meer info & ticketsMeer info & tickets

Blijf op de hoogte


NieuwsNieuws

4 redenen waarom je LIFF niet mag missen


4 redenen4 redenen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven