2 - 11 nov 2018

zaterdag 3 november

21:45 - 23:25 Kijkhuis 2

 


Joan Castleman (Glenn Close) heroverweegt het leven in de schaduw van haar arrogante, narcistische echtgenoot als ze hem vergezelt op een reis naar Stockholm, waar hij een Nobelprijs voor Literatuur zal ontvangen. Joan was zelf ooit een veelbelovend schrijver, totdat ze zichzelf moest wegcijferen zodat haar man groot kon worden. Maar hoe lang houdt ze dat nog vol? Een tikkende tijdbom van een film vol zinderende spanning, met dank aan de acteerprestaties van Glenn Close in een van haar meest indrukwekkende  rollen tot nu toe. Gebaseerd op de bestseller van Meg Wolitzer.

Normaal ticket
€ 9
Cinevilleticket
€ 0

Regisseur
Björn RUNGE

Cast
Glen CLOSE, Jonathan PRYCE

Gesproken taal
Engels

Ondertiteling
Nederlands

Festivalroute
All-Inclusive LIFF-Cruise, Was het boek echt beter?

Programma onderdeel
Panorama

Duur
100 minuten

Deze film draait ook op

 • dinsdag
  6 november
  12:15
  Kijkhuis 1
  Tickets
 • vrijdag
  9 november
  14:15
  Kijkhuis 1
  Tickets
Andere mensen die naar The Wife gaan, gaan ook naar:

Het briljante acteerwerk van Timothée Chalamet (Call Me by Your Name) en Steve Carell maakt dit verhaal over een familie die lange tijd worstelt met een verslaafde zoon tot dé tearjerker van het festival. Een hartverscheurende, innemende biopic over overleven en genezen.

dinsdag 6 november
19:00 - 20:52 Trianon 1
Meer info & tickets

Pippi Langkous, Ronja de Roversdochter, de Gebroeders Leeuwenhart: de verhalen van Astrid Lindgren hebben onze jeugd gemaakt. Maar wat is haar eigen verhaal? Becoming Astrid volgt de ingrijpende gebeurtenissen die haar als persoon en als schrijver hebben gevormd.

maandag 5 november
11:45 - 13:48 Kijkhuis 2
Meer info & tickets

In dit innemende regiedebuut van Paul Dano lijkt de veertienjarige Joe het enige redelijke lid van zijn familie. Een ontroerend familiedrama met ijzersterke acteerprestaties van Carey Mulligan en Jake Gyllenhaal.

zaterdag 3 november
11:45 - 13:29 Kijkhuis 1
Meer info & tickets