2 - 11 nov 2018

The Seen and Unseen

zaterdag 10 november

11:30 - 12:53 Volkenkunde

Fantasie, cultuur en natuur komen samen in het prachtige The Seen and Unseen, waar een 10-jarig meisje de aanstaande dood van haar tweelingbroer probeert te verwerken. Gefilmd op Bali en daardoor extra bijzonder de film te zien in het Museum Volkenkunde, in het kader van hun Bali-tentoonstelling Welcome to Paradise.

Normaal ticket
€ 12,5

Regisseur
Kamila ANDINI

Gesproken taal
Indonesisch, Balinees

Ondertiteling
Engels

Programma onderdeel
Specials

Duur
83 minuten

Andere mensen die naar The Seen and Unseen gaan, gaan ook naar:

Grey Trace krijgt na een ongeluk een chip in zijn nek geplaatst waardoor hij zijn lichaam weer kan bewegen. De chip, STEM genaamd, blijkt echter veel meer te kunnen dan alleen het opvolgen van Grey’s orders. Een spectaculaire en komische actiefilm.

vrijdag 9 november
21:30 - 23:10 Trianon 2
Meer info & tickets

Het leven van twee Italiaanse jongeren staat op zijn kop na een ‘hit-and-run’ die voor hen een uitgelezen kans blijkt te zijn om zich bij de maffia aan te sluiten. Dit duistere drama met een bloederig randje laat zien dat geld niet gelukkig maakt.

vrijdag 9 november
12:00 - 13:35 Kijkhuis 1
Meer info & tickets

In Stargate (1994) blijkt een mysterieuze ring een portaal te zijn naar een andere planeet, waarop de Egyptische god Ra vereerd wordt. Te zien in het Rijksmuseum van Oudheden in het kader van de tentoonstelling ‘Goden van Egypte’.

zondag 4 november
19:30 - 21:26 RMO
Meer info & tickets