2 - 11 nov 2018

The Seen and Unseen

zaterdag 10 november

11:30 - 12:53 Volkenkunde

Fantasie, cultuur en natuur komen samen in het prachtige The Seen and Unseen, waar een 10-jarig meisje de aanstaande dood van haar tweelingbroer probeert te verwerken. Gefilmd op Bali en daardoor extra bijzonder de film te zien in het Museum Volkenkunde, in het kader van hun Bali-tentoonstelling Welcome to Paradise.

Normaal ticket
€ 12,5

Regisseur
Kamila ANDINI

Gesproken taal
Indonesisch, Balinees

Ondertiteling
Engels

Programma onderdeel
Specials

Duur
83 minuten

Andere mensen die naar The Seen and Unseen gaan, gaan ook naar:

Na La Grande Bellezza en Youth is Paolo Sorrentino terug met Loro, een extravagant portret van de even decadente als controversiële Silvio Berlusconi. Wederom prachtig gefilmd en met Toni Servillo in de hoofdrol: dit wil je niet missen.

zondag 4 november
16:00 - 18:30 Trianon 1
Meer info & tickets

De bijna gepensioneerde kunsthandelaar Olavi heeft zijn werk altijd op de eerste plaats gezet.  Als analoge ziel in een digitale kunstwereld wil hij nog één laatste slag slaan om zich te bewijzen voor zichzelf, zijn collega’s en zijn van hem vervreemde familie.

zaterdag 10 november
14:15 - 15:50 Kijkhuis 2
Meer info & tickets

Het is geen gemakkelijke opgave om een grafrede zowel hilarisch als emotioneel te maken. Maar het lukt Jim Cummings in de openingsscène van Thunder Road, en die balans bewaart hij op indrukwekkende wijze tijdens de gehele film. Lachen, huilen, huilen van het lachen: terechte winnaar SXSW 2018.

maandag 5 november
12:00 - 13:32 Trianon 3
Meer info & tickets