31 okt - 10 nov 2019

The Seen and Unseen

zaterdag 10 november

11:30 - 12:53 Volkenkunde

Fantasie, cultuur en natuur komen samen in het prachtige The Seen and Unseen, waar een 10-jarig meisje de aanstaande dood van haar tweelingbroer probeert te verwerken. Gefilmd op Bali en daardoor extra bijzonder de film te zien in het Museum Volkenkunde, in het kader van hun Bali-tentoonstelling Welcome to Paradise.

Normaal ticket
€ 12,5

Regisseur
Kamila ANDINI

Gesproken taal
Indonesisch, Balinees

Ondertiteling
Engels

Programma onderdeel
Specials

Duur
83 minuten

Andere mensen die naar The Seen and Unseen gaan, gaan ook naar:

Krankzinnige en tragische komedie die maar al te goed laat zien hoe eenvoudig onze hele wereld in korte tijd in elkaar kan storten. Zeven verhalen die elk op hun eigen manier ontsporen. Aanrader voor liefhebbers van Wild Tales, Burn After Reading en valium.

zaterdag 10 november
19:00 - 20:40 Trianon 3
Meer info & tickets

Speciaal voor het LIFF is het fantastische Blue Planet II éénmalig te zien in Museum Volkenkunde. In het kader van de nieuwe Bali-tentoonstelling wordt de aflevering over koraalriffen vertoond. De tentoonstelling is gratis te bezoeken met een ticket voor de film!

zaterdag 10 november
14:00 - 15:00 Volkenkunde
Meer info & tickets

Een zwarte telemarketeer ontdekt een magische sleutel tot zakelijk succes. Maar aangekomen in de bovenste regionen van de bedrijfshiërarchie ontdekt hij bizarre dingen. Een politieke komedie met een hoog WTF gehalte. Michel Gondry met een overdosis zou nog iets minder geks maken. Gelukkig.

vrijdag 9 november
19:15 - 21:00 Trianon 3
Meer info & tickets