2 - 11 nov 2018

The Seen and Unseen

zaterdag 10 november

11:30 - 12:53 Volkenkunde

Fantasie, cultuur en natuur komen samen in het prachtige The Seen and Unseen, waar een 10-jarig meisje de aanstaande dood van haar tweelingbroer probeert te verwerken. Gefilmd op Bali en daardoor extra bijzonder de film te zien in het Museum Volkenkunde, in het kader van hun Bali-tentoonstelling Welcome to Paradise.

Normaal ticket
€ 12,5

Regisseur
Kamila ANDINI

Gesproken taal
Indonesisch, Balinees

Ondertiteling
Engels

Programma onderdeel
Specials

Duur
83 minuten

Andere mensen die naar The Seen and Unseen gaan, gaan ook naar:

Liefde, intrige, wraak en romantiek liggen dicht bij elkaar in Mademoiselle de Joncquières. Wanneer de romance tussen een weduwe en een beruchte rokkenjager een onverwachte wending neemt, worden alle middelen tot wraak ingezet in dit scherpe, komische en vooral heel Franse kostuumdrama.

donderdag 8 november
21:15 - 23:04 Kijkhuis 1
Meer info & tickets

Superdure boeken in een superslecht beveiligde bibliotheek, een krakkemikkige vluchtauto en verveelde (jonge)mannen in waardeloze vermommingen: American Animals heeft alle ingrediënten voor een klassieke kraakfilm. Maar wat is ‘verzonnen’ en wat is ‘waargebeurd’ als iedereen ineens zijn eigen versie van de gebeurtenissen vertelt?

zaterdag 3 november
19:00 - 20:56 Trianon 1
Meer info & tickets

Buenos Aires, 1971. De blonde krullen en babyface van de 17-jarige Carlitos geven hem de uitstraling van een filmster, maar binnenkort kent iedereen hem als ‘The Angel of Death’. Een intrigerend portret van een van Argentiniës beroemdste criminelen.

dinsdag 6 november
14:30 - 16:28 Trianon 3
Meer info & tickets