2 - 11 nov 2018

The Seen and Unseen

zaterdag 10 november

11:30 - 12:53 Volkenkunde

Fantasie, cultuur en natuur komen samen in het prachtige The Seen and Unseen, waar een 10-jarig meisje de aanstaande dood van haar tweelingbroer probeert te verwerken. Gefilmd op Bali en daardoor extra bijzonder de film te zien in het Museum Volkenkunde, in het kader van hun Bali-tentoonstelling Welcome to Paradise.

Normaal ticket
€ 12,5

Regisseur
Kamila ANDINI

Gesproken taal
Indonesisch, Balinees

Ondertiteling
Engels

Programma onderdeel
Specials

Duur
83 minuten

Andere mensen die naar The Seen and Unseen gaan, gaan ook naar:

Deze klassieker uit 1935, een direct vervolg op Frankenstein, is onderdeel van het Science & Cinema-programma in samenwerking met EYE. Frankenstein besluit een bruid te creëren voor zijn zoon, wat leidt tot een verrassend ontroerend verhaal over eenzaamheid en acceptatie.

zondag 11 november
15:15 - 16:30 Trianon 2
Meer info & tickets

De gepensioneerde Diane (een fantastische Mary Kay Place) vult haar dagen met het helpen van anderen en met pogingen om nader tot haar drugsverslaafde zoon te komen. Maar wanneer ze steeds meer tijd voor zichzelf krijgt, komen herinneringen naar boven die ze liever had willen vergeten.

dinsdag 6 november
16:45 - 18:20 Trianon 2
Meer info & tickets

Film kijken en wijn drinken, wie wil dat nou niet?! In samenwerking met wijnkoperij Henri Bloem organiseren we naast de speciale filmische wijnproeverij Veni Vidi Vino (zondag 4 november) ook nog twee filmvertoningen in de winkel! Ook bij deze vertoningen zullen uiteraard bijpassende wijnen geschonken worden, dus geniet van Sofia Coppola’s moderne klassieker Lost in Translation zoals je de film nog ooit hebt ervaren.

donderdag 8 november
20:00 - 22:00 Henri Bloem
Meer info & tickets