maandag 4 november

16:30 - 18:28 Trianon 1

Senaatslid Daniel Jones (een fantastische Adam Driver) krijgt van senator Diane Feinstein de lastige taak om het onderzoek te leiden naar de extreme verhoortechnieken die de CIA toepaste op terreurverdachten na 9/11. Hij stort zich volledig op het project en komt na vijf jaar uitgebreid onderzoek en veel tegenwerking achter de gruwelijke, immorele martelpraktijken die de CIA jarenlang heeft proberen te verzwijgen. Het publiceren van dit rapport blijkt echter moeilijker dan gedacht, want Het Witte Huis en de CIA doen er alles aan om het veel onthullende onderzoek achter gesloten deuren te houden. Een spannende dossierthriller, gebaseerd op ware gebeurtenissen.
 
Normaal ticket
€ 10,5
Cinevilleticket
€ 0

Regisseur
Scott Z. BURNS

Gesproken taal
Engels

Ondertiteling
Nederlands

Programma onderdeel
Panorama

Duur
118 minuten

Deze film draait ook op

Andere mensen die naar The Report gaan, gaan ook naar:
Vivarium
Vivarium

Gemma en Tom (Jesse Eisenberg en Imogen Poots) zijn verloofd en op zoek naar hun droomhuis, maar raken door een mysterieuze makelaar verstrikt in een labyrint-achtige nieuwbouwwijk vol identieke gebouwen. Een sinistere fabel, vol Hitchcockiaanse suspense.

woensdag 6 november
14:45 - 16:22 Trianon 3
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Western Stars
Western Stars

De legendarische Bruce Springsteen speelt z’n nieuwste album en contempleert over het leven, rock en ‘the American dream’, in deze intieme en persoonlijke concertfilm. Bovendien geregisseerd door Thom Zimny èn door ‘The Boss’ zelf!

dinsdag 5 november
19:00 - 20:23 Trianon 1
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Deerskin
Deerskin

George (Jean Dujardin) raakt zo geobsedeerd door zijn hertenleren designerjas dat hij al zijn spaargeld verbrast en steeds gewelddadiger wordt. Quentin Dupieux is terug met weer een absurdistische komedie in geheel eigen stijl.

zaterdag 2 november
11:30 - 12:47 Trianon 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets

Blijf op de hoogte


NieuwsNieuws

4 redenen waarom je LIFF niet mag missen


4 redenen4 redenen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven