maandag 4 november

16:30 - 18:28 Trianon 1

Senaatslid Daniel Jones (een fantastische Adam Driver) krijgt van senator Diane Feinstein de lastige taak om het onderzoek te leiden naar de extreme verhoortechnieken die de CIA toepaste op terreurverdachten na 9/11. Hij stort zich volledig op het project en komt na vijf jaar uitgebreid onderzoek en veel tegenwerking achter de gruwelijke, immorele martelpraktijken die de CIA jarenlang heeft proberen te verzwijgen. Het publiceren van dit rapport blijkt echter moeilijker dan gedacht, want Het Witte Huis en de CIA doen er alles aan om het veel onthullende onderzoek achter gesloten deuren te houden. Een spannende dossierthriller, gebaseerd op ware gebeurtenissen.
 
Normaal ticket
€ 10,5
Cinevilleticket
€ 0

Regisseur
Scott Z. BURNS

Gesproken taal
Engels

Ondertiteling
Nederlands

Programma onderdeel
Panorama

Duur
118 minuten

Deze film draait ook op

Andere mensen die naar The Report gaan, gaan ook naar:
The Friend
The Friend

Nadat Matthew en zijn vrouw Nicole (Casey Affleck & Dakota Johnson) te horen krijgen dat Nicole nog maar zes maanden te leven heeft, krijgt het echtpaar onverwachte steun van hun beste vriend Dane (Jason Segel) in dit waargebeurde bitterzoete drama.

zondag 10 november
14:00 - 16:04 Kijkhuis 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets
The Gangster, the Cop, the Devil
The Gangster, the Cop, the Devil

Deze Zuid-Koreaanse film is de allerhardste en meest kick-ass actiethriller die wij in jaren hebben gezien. Dat vond Sylvester Stallone ook, want de remake staat al gepland. Wij zijn benieuwd of het hem lukt om deze originele versie, die al in Cannes draaide, te overtreffen.

woensdag 6 november
19:00 - 20:49 Kijkhuis 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Greener Grass
Greener Grass

Bij Greener Grass moet je niet gek opkijken als een kind in een hond verandert of iemand zwanger is van een voetbal. Deze unieke, absurde comedy is wat er zou gebeuren als David Lynch en Wes Anderson een aflevering van Desperate Housewives zouden maken.

zondag 10 november
17:15 - 18:56 Trianon 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets

Blijf op de hoogte


NieuwsNieuws

4 redenen waarom je LIFF niet mag missen


4 redenen4 redenen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven