zondag 10 november

21:00 - 22:58 Kijkhuis 1

Senaatslid Daniel Jones (een fantastische Adam Driver) krijgt van senator Diane Feinstein de lastige taak om het onderzoek te leiden naar de extreme verhoortechnieken die de CIA toepaste op terreurverdachten na 9/11. Hij stort zich volledig op het project en komt na vijf jaar uitgebreid onderzoek en veel tegenwerking achter de gruwelijke, immorele martelpraktijken die de CIA jarenlang heeft proberen te verzwijgen. Het publiceren van dit rapport blijkt echter moeilijker dan gedacht, want Het Witte Huis en de CIA doen er alles aan om het veel onthullende onderzoek achter gesloten deuren te houden. Een spannende dossierthriller, gebaseerd op ware gebeurtenissen.
 
Normaal ticket
€ 10,5
Cinevilleticket
€ 0

Regisseur
Scott Z. BURNS

Gesproken taal
Engels

Ondertiteling
Nederlands

Programma onderdeel
Panorama

Duur
118 minuten

Deze film draait ook op

Andere mensen die naar The Report gaan, gaan ook naar:
Western Stars
Western Stars

De legendarische Bruce Springsteen speelt z’n nieuwste album en contempleert over het leven, rock en ‘the American dream’, in deze intieme en persoonlijke concertfilm. Bovendien geregisseerd door Thom Zimny èn door ‘The Boss’ zelf!

dinsdag 5 november
19:00 - 20:23 Trianon 1
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Il testimone invisibile
Il testimone invisibile

Een succesvolle zakenman wordt aangetroffen in een hotelkamer met zijn overleden minnares en een hoop geld. Hij schakelt de hulp van een bekende advocate in om zijn onschuld te bewijzen. Een spannende race tegen de klok die je constant op het verkeerde been zet.  

dinsdag 5 november
14:15 - 15:57 Kijkhuis 1
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Les Plus Belles Années d’une Vie
Les Plus Belles Années d’une Vie

Vijftig jaar geleden kwam Un homme et une femme uit, een prachtige iconische film van Claude Lelouch over de liefde. Nu is er een vervolg dat minstens zo mooi is, en dat met dezelfde cast verder gaat waar het toen stopte.  

woensdag 6 november
14:00 - 15:30 Kijkhuis 1
Meer info & ticketsMeer info & tickets

Blijf op de hoogte


NieuwsNieuws

4 redenen waarom je LIFF niet mag missen


4 redenen4 redenen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven