zaterdag 2 november

11:15 - 13:13 Trianon 1

Senaatslid Daniel Jones (een fantastische Adam Driver) krijgt van senator Diane Feinstein de lastige taak om het onderzoek te leiden naar de extreme verhoortechnieken die de CIA toepaste op terreurverdachten na 9/11. Hij stort zich volledig op het project en komt na vijf jaar uitgebreid onderzoek en veel tegenwerking achter de gruwelijke, immorele martelpraktijken die de CIA jarenlang heeft proberen te verzwijgen. Het publiceren van dit rapport blijkt echter moeilijker dan gedacht, want Het Witte Huis en de CIA doen er alles aan om het veel onthullende onderzoek achter gesloten deuren te houden. Een spannende dossierthriller, gebaseerd op ware gebeurtenissen.
 
Normaal ticket
€ 10,5
Cinevilleticket
€ 0

Regisseur
Scott Z. BURNS

Gesproken taal
Engels

Ondertiteling
Nederlands

Programma onderdeel
Panorama

Duur
118 minuten

Deze film draait ook op

Andere mensen die naar The Report gaan, gaan ook naar:
Maternal
Maternal

Tienermoeders Lu en Fati wonen in een religieuze opvang in Buenos Aires. Wanneer een van hen wegloopt, neemt jonge non Paola de zorg voor haar baby op zich. Deze ingetogen, bedachtzame film is het narratieve debuut van documentairemaakster Maura Delphero.

maandag 4 november
16:45 - 18:16 Trianon 3
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Harajuku
Harajuku

Vilde is gefascineerd door Harajuku, de beroemde bruisende wijk in Tokyo, en wanneer haar wereld onverwachts compleet op zijn kop komt te staan, wil ze maar één ding: daarheen vluchten. Een Noorse film zoals je nog niet eerder hebt gezien, donker maar met een kleurrijk randje.

zondag 10 november
12:00 - 13:22 Kijkhuis 1
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Portrait de la Jeune Fille en Feu
Portrait de la Jeune Fille en Feu

Jonge kunstenares Marianne krijgt de opdracht het huwelijksportret te schilderen van Héloïse, maar komt er al snel achter dat dit geen gemakkelijke opgave zal worden. Dit prachtige kostuumdrama viel volledig terecht in de prijzen in Cannes.  

zaterdag 9 november
16:15 - 18:15 Trianon 1
Meer info & ticketsMeer info & tickets

Blijf op de hoogte


NieuwsNieuws

4 redenen waarom je LIFF niet mag missen


4 redenen4 redenen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven