The Lodge: i.s.m. Imagine

zaterdag 2 november

19:00 - 20:48 Trianon 3

De regisseurs van Goodnight Mommy keren terug naar het witte doek met The Lodge, een psychologische horrorfilm die zijn tijd neemt en onder de huid kruipt. Prachtige cinematografie en intense vertolkingen van de acteurs leiden tot een heerlijk afschuwelijk schouwspel. Een jonge vrouw en haar nieuwe stiefkinderen raken samen opgesloten in een ingesneeuwde blokhut, waar ze worden geteisterd door hun verleden en de verliezen die ze elk hebben geleden. Wie iets te verbergen heeft, beseft al gauw dat geheimen niet zo makkelijk weggestopt kunnen blijven… We presenteren de film in samenwerking met het Imagine Film Festival.
Normaal ticket
€ 10,5
Cinevilleticket
€ 0

Regisseur
Veronika FRANZ, Severin FIALA

Gesproken taal
Engels

Ondertiteling
Nederlands

Programma onderdeel
Specials

Duur
108 minuten

Andere mensen die naar The Lodge: i.s.m. Imagine gaan, gaan ook naar:
Spider
Spider

Inés, Justo en Gerardo waren rechtse, anti-Allende radicalen in het Chili van de jaren 70. Nu zijn Inés en Justo gerespecteerde zakenmensen, maar hun verleden dreigt aan het licht te komen dankzij Gerardo. Een spannende thriller over de traumatische recente geschiedenis van Chili.

donderdag 7 november
12:00 - 13:45 Trianon 3
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Vivarium
Vivarium

Gemma en Tom (Jesse Eisenberg en Imogen Poots) zijn verloofd en op zoek naar hun droomhuis, maar raken door een mysterieuze makelaar verstrikt in een labyrint-achtige nieuwbouwwijk vol identieke gebouwen. Een sinistere fabel, vol Hitchcockiaanse suspense.

woensdag 6 november
14:45 - 16:22 Trianon 3
Meer info & ticketsMeer info & tickets
The Report
The Report

Senaatslid Daniel Jones (Adam Driver) krijgt de taak om het onderzoek te leiden naar de extreme verhoortechnieken die de CIA toepaste op terreurverdachten na 9/11. Maar de publicatie van zijn ‘Torture Report’ stuit op steeds meer politieke tegenwerking in deze spannende dossierthriller.   

zondag 10 november
21:00 - 22:58 Kijkhuis 1
Meer info & ticketsMeer info & tickets

Blijf op de hoogte


NieuwsNieuws

4 redenen waarom je LIFF niet mag missen


4 redenen4 redenen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven