The Lodge: i.s.m. Imagine

zaterdag 2 november

19:00 - 20:48 Trianon 3

De regisseurs van Goodnight Mommy keren terug naar het witte doek met The Lodge, een psychologische horrorfilm die zijn tijd neemt en onder de huid kruipt. Prachtige cinematografie en intense vertolkingen van de acteurs leiden tot een heerlijk afschuwelijk schouwspel. Een jonge vrouw en haar nieuwe stiefkinderen raken samen opgesloten in een ingesneeuwde blokhut, waar ze worden geteisterd door hun verleden en de verliezen die ze elk hebben geleden. Wie iets te verbergen heeft, beseft al gauw dat geheimen niet zo makkelijk weggestopt kunnen blijven… We presenteren de film in samenwerking met het Imagine Film Festival.
Normaal ticket
€ 10,5
Cinevilleticket
€ 0

Regisseur
Veronika FRANZ, Severin FIALA

Gesproken taal
Engels

Ondertiteling
Nederlands

Programma onderdeel
Specials

Duur
108 minuten

Andere mensen die naar The Lodge: i.s.m. Imagine gaan, gaan ook naar:
Monstri
Monstri

In drie hoofdstukken vertelt Monstri het verhaal van een getrouwd stel door hen 24 uur lang te volgen. Dit gelaagde drama is zowel een persoonlijk verhaal over een gecompliceerde relatie, als een kritische blik op de maatschappelijke verwachtingen in de hedendaagse Roemeense samenleving.  

woensdag 6 november
21:15 - 23:11 Trianon 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets
The Invisible Life of Eurídice Gusmão
The Invisible Life of Eurídice Gusmão

Rio de Janeiro, 1950. Zoals zoveel vrouwen van deze generatie, zijn de zussen Guida en Eurídice Gusmão onzichtbaar in de ogen van de maatschappij. Als ze na een dramatische gebeurtenis gedwongen worden apart te leven, geven ze nooit de hoop op elkaar terug te vinden. 

vrijdag 8 november
16:15 - 18:34 Kijkhuis 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Three Summers
Three Summers

De vrolijke en energieke Madá past al jaren op het vakantiehuis van een schatrijke familie uit Rio de Janeiro. Wanneer haar werkgever verstrikt raakt in een fraudezaak probeert Madá het huis en haar leven op de rails te houden in dit fijne komische drama. Regisseur Sandra Kogut zal op het festival aanwezig zijn om de film te presenteren.

vrijdag 8 november
19:30 - 21:04 Trianon 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets

Blijf op de hoogte


NieuwsNieuws

4 redenen waarom je LIFF niet mag missen


4 redenen4 redenen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven