The Lodge: i.s.m. Imagine

zaterdag 2 november

19:00 - 20:48 Trianon 3

De regisseurs van Goodnight Mommy keren terug naar het witte doek met The Lodge, een psychologische horrorfilm die zijn tijd neemt en onder de huid kruipt. Prachtige cinematografie en intense vertolkingen van de acteurs leiden tot een heerlijk afschuwelijk schouwspel. Een jonge vrouw en haar nieuwe stiefkinderen raken samen opgesloten in een ingesneeuwde blokhut, waar ze worden geteisterd door hun verleden en de verliezen die ze elk hebben geleden. Wie iets te verbergen heeft, beseft al gauw dat geheimen niet zo makkelijk weggestopt kunnen blijven… We presenteren de film in samenwerking met het Imagine Film Festival.
Normaal ticket
€ 10,5
Cinevilleticket
€ 0

Regisseur
Veronika FRANZ, Severin FIALA

Gesproken taal
Engels

Ondertiteling
Nederlands

Programma onderdeel
Specials

Duur
108 minuten

Andere mensen die naar The Lodge: i.s.m. Imagine gaan, gaan ook naar:
To the Stars
To the Stars

To the Stars is een prachtige zwart-witfilm die zich afspeelt in de jaren 60 in Oklahoma. De wereld van Iris verandert compleet wanneer zij Maggie ontmoet, en er een hechte vriendschap vol verrassingen opbloeit.  

zondag 3 november
19:00 - 20:51 Trianon 3
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Alice
Alice

Alice ontdekt dat haar man al hun geld heeft opgemaakt aan zijn verslaving: high-end escorts. Om voor zichzelf en haar kind te zorgen besluit ze zelf deze wereld uit te proberen. Meeslepend drama waarbij je gedurende de hele film gegarandeerd op het puntje van je stoel zit.

zondag 10 november
16:15 - 17:58 Kijkhuis 1
Meer info & ticketsMeer info & tickets
J'ai Perdu Mon Corps
J'ai Perdu Mon Corps

In deze prachtige en inventieve animatiefilm ontsnapt een afgehakte hand uit een laboratorium met maar één missie: terugkeren naar zijn lichaam. Terwijl de hand zich een weg door Parijs baant, haalt hij herinneringen op aan zijn vroegere leven.  

zaterdag 9 november
19:30 - 20:51 Trianon 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets

Blijf op de hoogte


NieuwsNieuws

4 redenen waarom je LIFF niet mag missen


4 redenen4 redenen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven