The House of Us

zaterdag 9 november

19:30 - 21:03 Kijkhuis 1

Fans van Hirokazu Kore-eda, opgelet! Regisseur Ga-eun Yoon heeft met The House of Us een prachtig familiedrama afgeleverd met uitzonderlijke acteerprestaties van haar jonge cast. Het is een warme zomervakantie en de jonge Hana is vooral bezig haar ouders weer bij elkaar te krijgen, totdat ze de 9-jarig Yoomi en 7-jarige Yoojin ontmoet en zich al gauw als grote zus over de meisjes ontfermt. Het wordt een zomer vol vriendschap, verbeelding en avontuur, waar Yoon de perfecte balans behoudt om het kinderlijke perspectief door ons volwassen begrip te ervaren. Rijk, vrolijk en hartverwarmend!
 
Normaal ticket
€ 10,5
Cinevilleticket
€ 0

Regisseur
Ga-Eun YOON

Cast
Na-Yeon KIM, Sia KIM, Ye-Lim JOO

Gesproken taal
Koreaans

Ondertiteling
Engels

Programma onderdeel
Panorama

Duur
93 minuten

Deze film draait ook op

Andere mensen die naar The House of Us gaan, gaan ook naar:
And Then We Danced
And Then We Danced

Een jonge danser probeert zijn gevoelens voor mannen te rijmen met de onderdrukkende en conservatieve Georgische maatschappij. Ontroerend verhaal over liefde, vooroordelen en  de vrijheden en restricties van de taal van dans, op indrukwekkende wijze in beeld gebracht door Levin Akin (Certain People).  

maandag 4 november
17:00 - 18:46 Kijkhuis 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Three Summers
Three Summers

De vrolijke en energieke Madá past al jaren op het vakantiehuis van een schatrijke familie uit Rio de Janeiro. Wanneer haar werkgever verstrikt raakt in een fraudezaak probeert Madá het huis en haar leven op de rails te houden in dit fijne komische drama. Regisseur Sandra Kogut zal op het festival aanwezig zijn om de film te presenteren.

zaterdag 2 november
21:15 - 22:49 Trianon 3
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Spider
Spider

Inés, Justo en Gerardo waren rechtse, anti-Allende radicalen in het Chili van de jaren 70. Nu zijn Inés en Justo gerespecteerde zakenmensen, maar hun verleden dreigt aan het licht te komen dankzij Gerardo. Een spannende thriller over de traumatische recente geschiedenis van Chili.

zondag 10 november
14:00 - 15:45 Trianon 3
Meer info & ticketsMeer info & tickets

Blijf op de hoogte


NieuwsNieuws

4 redenen waarom je LIFF niet mag missen


4 redenen4 redenen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven