The House of Us

zaterdag 9 november

19:30 - 21:03 Kijkhuis 1

Fans van Hirokazu Kore-eda, opgelet! Regisseur Ga-eun Yoon heeft met The House of Us een prachtig familiedrama afgeleverd met uitzonderlijke acteerprestaties van haar jonge cast. Het is een warme zomervakantie en de jonge Hana is vooral bezig haar ouders weer bij elkaar te krijgen, totdat ze de 9-jarig Yoomi en 7-jarige Yoojin ontmoet en zich al gauw als grote zus over de meisjes ontfermt. Het wordt een zomer vol vriendschap, verbeelding en avontuur, waar Yoon de perfecte balans behoudt om het kinderlijke perspectief door ons volwassen begrip te ervaren. Rijk, vrolijk en hartverwarmend!
 
Normaal ticket
€ 10,5
Cinevilleticket
€ 0

Regisseur
Ga-Eun YOON

Cast
Na-Yeon KIM, Sia KIM, Ye-Lim JOO

Gesproken taal
Koreaans

Ondertiteling
Engels

Programma onderdeel
Panorama

Duur
93 minuten

Deze film draait ook op

Andere mensen die naar The House of Us gaan, gaan ook naar:
Il traditore
Il traditore

In de jaren 80 doet de beruchte maffioso Tommaso Buscetta iets waardoor maffiawereld op zijn kop komt te staan: hij neemt rechter Giovanni Falcone in vertrouwen en besluit zijn eeuwige zwijgplicht aan de maffia te verbreken.  

zondag 3 november
11:30 - 13:55 Kijkhuis 1
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Stitches
Stitches

Ana gelooft er na 20 jaar nog steeds heilig in dat haar zoon niet gelijk na de geboorte is overleden, maar nog altijd in leven is. Een nieuwe aanwijzing geeft haar weer hoop, maar hoe ver kan ze gaan zonder haar familie te verliezen?

dinsdag 5 november
16:30 - 18:15 Kijkhuis 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Seberg
Seberg

Hollywood, 1968. Nouvelle Vague-ster en wereldwijd stijlicoon Jean Seberg keert terug uit Parijs. Al snel wordt ze onderwerp van een FBI-onderzoek naar haar banden met de burgerrechtenbeweging. Kristen Stewart speelt Seberg met verve in deze intrigerende biopic. 

zondag 3 november
14:30 - 16:06 Kijkhuis 1
Meer info & ticketsMeer info & tickets

Blijf op de hoogte


NieuwsNieuws

4 redenen waarom je LIFF niet mag missen


4 redenen4 redenen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven