The House of Us

zaterdag 2 november

15:00 - 16:33 Trianon 2

Fans van Hirokazu Kore-eda, opgelet! Regisseur Ga-eun Yoon heeft met The House of Us een prachtig familiedrama afgeleverd met uitzonderlijke acteerprestaties van haar jonge cast. Het is een warme zomervakantie en de jonge Hana is vooral bezig haar ouders weer bij elkaar te krijgen, totdat ze de 9-jarig Yoomi en 7-jarige Yoojin ontmoet en zich al gauw als grote zus over de meisjes ontfermt. Het wordt een zomer vol vriendschap, verbeelding en avontuur, waar Yoon de perfecte balans behoudt om het kinderlijke perspectief door ons volwassen begrip te ervaren. Rijk, vrolijk en hartverwarmend!
 
Normaal ticket
€ 10,5
Cinevilleticket
€ 0

Regisseur
Ga-Eun YOON

Cast
Na-Yeon KIM, Sia KIM, Ye-Lim JOO

Gesproken taal
Koreaans

Ondertiteling
Engels

Programma onderdeel
Panorama

Duur
93 minuten

Deze film draait ook op

Andere mensen die naar The House of Us gaan, gaan ook naar:
Days of the Bagnold Summer
Days of the Bagnold Summer

Gebaseerd op de met prijzen overladen grafische roman uit 2012 van Joff Winterhart over bibliothecaris Sue en haar vijftienjarige Metallica-luisterende zoon Daniel, geregisseerd door Simon Bird (The Inbetweeners), én van een soundtrack voorzien door Belle & Sebastian: genoeg ingrediënten voor een echte LIFF-favoriet.  

maandag 4 november
21:00 - 22:26 Trianon 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets
And Then We Danced
And Then We Danced

Een jonge danser probeert zijn gevoelens voor mannen te rijmen met de onderdrukkende en conservatieve Georgische maatschappij. Ontroerend verhaal over liefde, vooroordelen en  de vrijheden en restricties van de taal van dans, op indrukwekkende wijze in beeld gebracht door Levin Akin (Certain People).  

zondag 3 november
11:45 - 13:31 Kijkhuis 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Vai
Vai

Deze mozaïekvertelling, gemaakt door 9 vrouwelijke Pacifische filmmakers, gefilmd in 7 verschillende Pacifische landen (Fiji, Tonga, de Salomonseilanden, Kuki Airani (Cookeilanden), Samoa, Niue en Aotearoa (Nieuw Zeeland)), neemt je mee op een reis die draait om het kracht putten uit cultuur, gedurende de levensloop van één vrouw: Vai. 

zaterdag 9 november
15:00 - 16:46 Old School
Meer info & ticketsMeer info & tickets

Blijf op de hoogte


NieuwsNieuws

4 redenen waarom je LIFF niet mag missen


4 redenen4 redenen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven