bioscoop

zaterdag 7 november

12:00 - 13:40 Volkenkunde

Prachtig gefilmd Shakespeariaans drama, gebaseerd op ware gebeurtenissen en uitgevoerd door één van de laatste traditionele stammen op het eiland Tanna, Vanuatu. De mooie, trotse Wawa en Dain, zoon van het stamhoofd, zijn verliefd. Ze besluiten te vluchten wanneer het stamhoofd Wawa wil uithuwelijken aan een rivaliserende stam, als bestendiging van de recente vrede tussen de stammen. Op zoek naar vrijheid trekken Wawa en Dain over het eiland, in een adembenemend mooie ontdekkingstocht. Tanna is niet alleen een prachtig liefdesverhaal, maar ook een visueel overrompelende liefdesbrief aan de ongerepte natuur van Vanuatu. Geselecteerd in samenwerking met het Volkenkunde-museum in het kader van hun tentoonstelling Een Zee van Eilanden.
Bioscoop ticket
14

Regisseur
Bentley DEAN, Martin BUTLER

Cast
Mungau DAIN, Marie WAWA, Marceline ROFIT, Charlie KAHLA

Gesproken taal
Nauvhal

Ondertiteling
Nederlands

Programma onderdeel
Specials

Duur
105 minuten

Andere mensen die naar Tanna gaan, gaan ook naar:
Canalcups
Canalcups

Biologen Auke-Florian Hiemstra en Liselotte Rambonnet visten duizenden wegwerpbekers uit de gracht na het Leidens Ontzet van 2018. Bekers die binnen een dag de Noordzee hadden kunnen bereiken, maar waarmee zij nu in verzet kwamen voor een overstap naar herbruikbare statiegeldbekers.

vrijdag 30 oktober
17:30 - 17:51 Trianon 3
Meer info Meer info
Idiot Prayer - Nick Cave Alone at Alexandra
Idiot Prayer - Nick Cave Alone at Alexandra

Nick Cave alleen op een podium: daar kun je in principe 48 uur mee vullen. Helaas zijn het er maar twee. Geweldig geluid, geweldige visuals, geweldige muziek, en met cinematograaf Robbie Ryan ('American Honey', 'The Favourite') op weg naar zijn volgende Oscarnominatie.

zondag 8 november
12:30 - 14:28 Trianon 1
Meer info Meer info
Remy van Kesteren - Livestream
Remy van Kesteren - Livestream

Harpist Remy van Kesteren brengt op 30 oktober zijn nieuwe album ‘an alternative soundtrack to the motion picture The Red Turtle’ uit. Speciaal voor de albumrelease organiseert hij een livestream op een bijzondere locatie, waar hij het album in zijn geheel speelt.

vrijdag 30 oktober
20:30 - 21:10 ONLINE EVENTS
Meer info Meer info

LIFF MERCHANDISE!


Bestel hierBestel hier

Film nabespreken doe je in:


De DIGITALE LOBBY!De DIGITALE LOBBY!

Bekijk de winnaar!


PublieksprijsPublieksprijs

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven