bioscoop

zaterdag 7 november

12:00 - 13:40 Volkenkunde

Prachtig gefilmd Shakespeariaans drama, gebaseerd op ware gebeurtenissen en uitgevoerd door één van de laatste traditionele stammen op het eiland Tanna, Vanuatu. De mooie, trotse Wawa en Dain, zoon van het stamhoofd, zijn verliefd. Ze besluiten te vluchten wanneer het stamhoofd Wawa wil uithuwelijken aan een rivaliserende stam, als bestendiging van de recente vrede tussen de stammen. Op zoek naar vrijheid trekken Wawa en Dain over het eiland, in een adembenemend mooie ontdekkingstocht. Tanna is niet alleen een prachtig liefdesverhaal, maar ook een visueel overrompelende liefdesbrief aan de ongerepte natuur van Vanuatu. Geselecteerd in samenwerking met het Volkenkunde-museum in het kader van hun tentoonstelling Een Zee van Eilanden.
Bioscoop ticket
14

Regisseur
Bentley DEAN, Martin BUTLER

Cast
Mungau DAIN, Marie WAWA, Marceline ROFIT, Charlie KAHLA

Gesproken taal
Nauvhal

Ondertiteling
Nederlands

Programma onderdeel
Specials

Duur
105 minuten

Andere mensen die naar Tanna gaan, gaan ook naar:
LIFF Pronckstukken - Filmische Bierproeverij
LIFF Pronckstukken - Filmische Bierproeverij

Na het succes van Veni Vidi Vino, onze filmische wijnproeverij, kon een filmische bierproeverij natuurlijk niet uitblijven! Pronck maakte al een heerlijk LIFF-biertje en ook voor dit plan was de samenwerking snel gevonden. Bestel je pakket en laat je meevoeren vanuit je eigen huiskamer!

zaterdag 7 november
20:00 - 22:00 ONLINE EVENTS
Meer info Meer info
Remy van Kesteren - Livestream
Remy van Kesteren - Livestream

Harpist Remy van Kesteren brengt op 30 oktober zijn nieuwe album ‘an alternative soundtrack to the motion picture The Red Turtle’ uit. Speciaal voor de albumrelease organiseert hij een livestream op een bijzondere locatie, waar hij het album in zijn geheel speelt.

vrijdag 30 oktober
20:30 - 21:10 ONLINE EVENTS
Meer info Meer info
Hunt For The Wilderpeople
Hunt For The Wilderpeople

Weesjongetje en ‘real bad egg’ Ricky en zijn pleegoom (Sam Neill) trekken de Nieuw-Zeelandse wildernis in om te ontsnappen aan de grote boze autoriteiten in dit heerlijke, hilarische avontuur van Jojo Rabbit-regisseur Taika Waititi. Grote favoriet op LIFF 2016. 

zaterdag 7 november
15:00 - 16:41 Volkenkunde
Meer info Meer info

LIFF MERCHANDISE!


Bestel hierBestel hier

Film nabespreken doe je in:


De DIGITALE LOBBY!De DIGITALE LOBBY!

Bekijk de winnaar!


PublieksprijsPublieksprijs

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven