Spider-Man: Into The Spider-Verse

bioscoop

donderdag 5 november

21:45 - 23:42 Trianon 2

Laat jezelf opslokken door het speelse en kleurrijke stripboekuniversum van Into the Spiderverse! In dit fantastisch geanimeerde filmavontuur is Miles Morales niet alleen een tiener met eigen problemen, hij is ook de nieuwe Spiderman! In zijn tocht ontmoet hij verschillende spidermen en -women, die de handen ineen moeten slaan om alle realiteiten te redden. Weergaloze animatie, een verrassend origineel verhaal en een zeldzaam authentieke stripboekensfeer: een vrijwel perfecte liefdesbrief aan Spider-Man. Op het LIFF zal de film te zien zijn met een bijzondere introductie vanuit ons Science & Cinemaprogramma.
Bioscoop ticket
10,5
Cinevilleticket
€ 0

Regisseur
Bob PERSICHETTI, Peter RAMSEY, Rodney ROTHMAN

Cast
Shameik MOORE, Jake JOHNSON, Hailee STEINFELD, Mahershala ALI, Lily TOMLIN, Zoe KRAVITZ, Chris PINE, Liev SCHREIBER, Nicholas CAGE, John MULANEY

Gesproken taal
Engels, Spaans

Ondertiteling
Nederlands

Programma onderdeel
Specials

Duur
117 minuten

Deze film draait ook op

Andere mensen die naar Spider-Man: Into The Spider-Verse gaan, gaan ook naar:
Idiot Prayer - Nick Cave Alone at Alexandra
Idiot Prayer - Nick Cave Alone at Alexandra

Nick Cave alleen op een podium: daar kun je in principe 48 uur mee vullen. Helaas zijn het er maar twee. Geweldig geluid, geweldige visuals, geweldige muziek, en met cinematograaf Robbie Ryan ('American Honey', 'The Favourite') op weg naar zijn volgende Oscarnominatie.

zondag 8 november
12:30 - 14:28 Trianon 1
Meer info Meer info
Vaiana
Vaiana

Vaiana woont op een eiland en is dochter van een opperhoofd. Als blijkt dat haar volk gevaar loopt, gaat ze op een spannend avontuur om de halfgod Maui te vinden en zo haar volk te redden van de ondergang.

zondag 8 november
12:00 - 13:47 Volkenkunde
Meer info Meer info
Jochem Myjer - Nog Eentje Dan
Jochem Myjer - Nog Eentje Dan

Na elf dagen festival met films vanuit heel de wereld voelt het in dit gekke jaar meer dan gepast om het festival dit jaar ‘lokaal’ af te sluiten met deze indringende documentaire over Leidse trots Jochem Myjer.   

zondag 8 november
21:30 - 22:25 Trianon 2
Meer info Meer info

Bekijk de winnaar!


PublieksprijsPublieksprijs

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven