Spider-Man: Into The Spider-Verse

bioscoop

maandag 2 november

16:00 - 17:57 LIDO 1

Laat jezelf opslokken door het speelse en kleurrijke stripboekuniversum van Into the Spiderverse! In dit fantastisch geanimeerde filmavontuur is Miles Morales niet alleen een tiener met eigen problemen, hij is ook de nieuwe Spiderman! In zijn tocht ontmoet hij verschillende spidermen en -women, die de handen ineen moeten slaan om alle realiteiten te redden. Weergaloze animatie, een verrassend origineel verhaal en een zeldzaam authentieke stripboekensfeer: een vrijwel perfecte liefdesbrief aan Spider-Man. Op het LIFF zal de film te zien zijn met een bijzondere introductie vanuit ons Science & Cinemaprogramma.
Bioscoop ticket
10,5
Cinevilleticket
€ 0

Regisseur
Bob PERSICHETTI, Peter RAMSEY, Rodney ROTHMAN

Cast
Shameik MOORE, Jake JOHNSON, Hailee STEINFELD, Mahershala ALI, Lily TOMLIN, Zoe KRAVITZ, Chris PINE, Liev SCHREIBER, Nicholas CAGE, John MULANEY

Gesproken taal
Engels, Spaans

Ondertiteling
Nederlands

Programma onderdeel
Specials

Duur
117 minuten

Deze film draait ook op

Andere mensen die naar Spider-Man: Into The Spider-Verse gaan, gaan ook naar:
Total Recall
Total Recall

Arnold Schwarzenegger, Paul Verhoeven, wat wil je nog meer? Deze klassieker is na 30 jaar speciaal terug op het witte doek, dat wil je niet missen!

woensdag 4 november
20:45 - 22:38 Kijkhuis 2
Meer info Meer info
Digitale Soundtrack Quiz met DJ St. Paul
Digitale Soundtrack Quiz met DJ St. Paul

Toen het LIFF de organisatie van Tivoli en DJ St. Paul vroeg om de immer jeukende muziekfeitjeshanden ineen te slaan was het antwoord glashelder. Donderdag 29 oktober: De Digitale Soundtrack Quiz!

donderdag 29 oktober
20:30 - 22:00 ONLINE EVENTS
Meer info Meer info
LIFF Pronckstukken - Filmische Bierproeverij
LIFF Pronckstukken - Filmische Bierproeverij

Na het succes van Veni Vidi Vino, onze filmische wijnproeverij, kon een filmische bierproeverij natuurlijk niet uitblijven! Pronck maakte al een heerlijk LIFF-biertje en ook voor dit plan was de samenwerking snel gevonden. Bestel je pakket en laat je meevoeren vanuit je eigen huiskamer!

zaterdag 7 november
20:30 - 22:30 ONLINE EVENTS
Meer info Meer info

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven