Sneak Preview 2019

woensdag 6 november

21:30 - 23:56 Trianon 3

Trainspotting meets Twilight in dit vervolg op het kippenvelbezorgende familiedrama SLASH iconische horrorsensatie gebaseerd op de verhalen van Stephen King, die een ‘bescheiden’ succes waren in de jaren 70 en waar elke schrijver nog steeds een moord voor zou doen... Met een ontred(rum)derde Ewan McGregor als de inmiddels volwassen geworden Danny, die het ook dit keer op moet nemen tegen alcoholisme en andere duistere, bovennatuurlijke zaken. 
Als allereerste van Nederland in de bioscoop!
Normaal ticket
€ 10,5
Cinevilleticket
€ 0

Duur
0 minuten

Andere mensen die naar Sneak Preview 2019 gaan, gaan ook naar:
And Then We Danced
And Then We Danced

Een jonge danser probeert zijn gevoelens voor mannen te rijmen met de onderdrukkende en conservatieve Georgische maatschappij. Ontroerend verhaal over liefde, vooroordelen en  de vrijheden en restricties van de taal van dans, op indrukwekkende wijze in beeld gebracht door Levin Akin (Certain People).  

donderdag 7 november
21:30 - 23:16 Kijkhuis 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Down to Earth
Down to Earth

Reis de wereld rond met een Nederlands gezin dat op mooie wijze vastlegt hoe ze op zes verschillende continenten kennismaken met inheemse stammen. Down to Earth is een wake-up call en een baken van hoop voor de wereld van morgen.   

zondag 10 november
14:00 - 15:30 Volkenkunde
Meer info & ticketsMeer info & tickets
While at War
While at War

Met While At War keert Alejandro Amenábar (Abre los Ojos, Mar Adrento, The Others) terug naar Spanje om zijn blik te werpen op een belangrijk en vaak vergeten moment in de Spaanse geschiedenis: het begin van de Burgeroorlog in 1936.

maandag 4 november
19:00 - 20:47 Trianon 3
Meer info & ticketsMeer info & tickets

Blijf op de hoogte


NieuwsNieuws

4 redenen waarom je LIFF niet mag missen


4 redenen4 redenen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven