Robin - Een Interactief Levensverhaal

woensdag 6 november

17:30 - 18:15 Trianon 3

Feestje! Speciaal voor het 444-jarige bestaan van de Universiteit Leiden is er in samenwerking met het LIFF een speciaal ‘Science & Cinema’-programma ontwikkeld, met 4 bijzondere films op bijzondere locaties, een bijzonder randprogramma, en voor € 4,44 bijzonder goed geprijsd!
 
Zou jij een computer in plaats van een rechter een vonnis laten vellen? En hoeveel risico’s zou jij nemen om klimaatverandering tegen te gaan? Voor welke dilemma’s gaat dit in de toekomst zorgen? Kom langs, kies via je smartphone welke afslag Robin neemt en beïnvloed daarmee het verhaal van Robins leven.
 
Robin is de eerste Nederlandse interactieve animatiefilm, een uniek project van de Nationale Wetenschapsagenda en een samenwerking tussen zowel wetenschappers als scenarioschrijvers. Professor in filosofie en psychologie Jan Sleutels en professor in film studies Yasco Horsman verzorgen de omlijsting van de interactieve film.
Normaal ticket
€ 4,44

Gesproken taal
Nederlands

Programma onderdeel
Science & Cinema: 444 edition

Duur
30 minuten

Andere mensen die naar Robin - Een Interactief Levensverhaal gaan, gaan ook naar:
I Am Rembrandt
I Am Rembrandt

De documentaire I Am Rembrandt schetst een informatief, kritisch en hilarisch beeld van het Rembrandtjaar in Leiden en onderzoekt zo de gevolgen van de vercommercialisering van cultureel erfgoed.   

zondag 3 november
12:15 - 13:00 Trianon 1
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Leiden Soul Night
Leiden Soul Night

Uitverkocht! Leiden verdient een Soul Night als deze. Een Leiden Soul Night, een Soul Night waar de beste soul, funk en disco word gedraaid. Grote hits en obscure dansvloer vullers. Een Soul Night waar stilstaan geen optie is. Een Soul Night waar over wordt nagepraat.

vrijdag 1 november
20:00 - 01:00 Scheltema
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Jesus Shows You the Way To the Highway
Jesus Shows You the Way To the Highway

Gefilmd met een fractie van het budget maar een veelvoud aan ideeën van normale films. Jesus Shows You the Way to the Highway mixt retro sci-fi, Kung Fu-gevechten en nog veel meer op een manier die je simpelweg moet zien om het te kunnen geloven.

dinsdag 5 november
17:15 - 18:38 Trianon 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets

Blijf op de hoogte


NieuwsNieuws

4 redenen waarom je LIFF niet mag missen


4 redenen4 redenen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven