Robin - Een Interactief Levensverhaal

woensdag 6 november

17:30 - 18:15 Trianon 3

Feestje! Speciaal voor het 444-jarige bestaan van de Universiteit Leiden is er in samenwerking met het LIFF een speciaal ‘Science & Cinema’-programma ontwikkeld, met 4 bijzondere films op bijzondere locaties, een bijzonder randprogramma, en voor € 4,44 bijzonder goed geprijsd!
 
Zou jij een computer in plaats van een rechter een vonnis laten vellen? En hoeveel risico’s zou jij nemen om klimaatverandering tegen te gaan? Voor welke dilemma’s gaat dit in de toekomst zorgen? Kom langs, kies via je smartphone welke afslag Robin neemt en beïnvloed daarmee het verhaal van Robins leven.
 
Robin is de eerste Nederlandse interactieve animatiefilm, een uniek project van de Nationale Wetenschapsagenda en een samenwerking tussen zowel wetenschappers als scenarioschrijvers. Professor in filosofie en psychologie Jan Sleutels en professor in film studies Yasco Horsman verzorgen de omlijsting van de interactieve film.
Normaal ticket
€ 4,44

Gesproken taal
Nederlands

Programma onderdeel
Science & Cinema: 444 edition

Duur
30 minuten

Andere mensen die naar Robin - Een Interactief Levensverhaal gaan, gaan ook naar:
Seberg
Seberg

Hollywood, 1968. Nouvelle Vague-ster en wereldwijd stijlicoon Jean Seberg keert terug uit Parijs. Al snel wordt ze onderwerp van een FBI-onderzoek naar haar banden met de burgerrechtenbeweging. Kristen Stewart speelt Seberg met verve in deze intrigerende biopic. 

donderdag 7 november
21:15 - 22:51 Trianon 3
Meer info & ticketsMeer info & tickets
LIFF Slotfeest: Clubnight
LIFF Slotfeest: Clubnight

Gloednieuw cultureel initiatief EYES WIDE SHUT brengt tijdens LIFF een hommage aan uitgaanscultuur, het nachtleven en de rave, en sluit daarom in stijl af met een clubnight in de gloednieuwe Wibar. Met de beste elektronische live-acts en ijzersterke dj-sets vieren we samen de nacht tot in de kleine uurtjes.

zaterdag 9 november
23:00 - 05:00 Wibar
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Calm With Horses
Calm With Horses

Op het afgelegen platteland van Ierland zorgt voormalig boxer Douglas "Arm" Armstrong voor zijn autistische zoontje, terwijl hij tegelijkertijd als handhaver voor een drugsdealende familie werkt. Hij wordt al verscheurd tussen deze twee werelden, maar zijn loyaliteit wordt pas echt op de proef gesteld als hij zijn eerste moord krijgt toegewezen.

zondag 10 november
21:15 - 22:56 Trianon 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets

Blijf op de hoogte


NieuwsNieuws

4 redenen waarom je LIFF niet mag missen


4 redenen4 redenen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven